Γιατρός του Νοσοκομείου Bόλου νόσησε λίγο πριν κάνει τη δεύτερη δόση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιατρός του Νοσοκομείου Bόλου νόσησε λίγο πριν κάνει τη δεύτερη δόση

Έντονος είναι ο προβληματισμός μεταξύ υγειονομικών του Νοσοκομείου Βόλου, μετά την χθεσινή νόσηση γιατρού

medlabnews.gr iatrikanea

 Έντονος είναι ο προβληματισμός μεταξύ υγειονομικών του Νοσοκομείου Βόλου, μετά την χθεσινή νόσηση γιατρού που  ετοιμαζόταν για την δεύτερη δόση του εμβολίου και βρισκόταν στην 3η εβδομάδα. Ο νοσοκομειακός γιατρός ανιχνεύθηκε θετικός στον ιό, ενώ το κύριο σύμπτωμα εκδήλωσης της covid 19 είναι η αναπνευστική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από πηγές του Νοσοκομείου, επίσης έντονη ανησυχία  προκαλεί στους γιατρούς η άγνωστη εξέλιξη της covid 19, καθώς και η αποτελεσματικότητα ή μη του εμβολιασμού, που σε κάθε περίπτωση, η συντριπτική πλειοψηφία των νοσοκομειακών γιατρών θεωρεί επιβεβλημένο υπό αυτές τις συνθήκες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όπως μας ανέφεραν συνάδελφοί του, δεν είναι δυνατόν να μην προβληματίσει, να μην ανησυχήσει καθώς μέχρι σήμερα έχουν νοσήσει οι γιατροί και νοσηλευτές που ξεπερνούν τους 20.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων