ΠΑΙΔΩΝ: Ποινική δίωξη σε τραυματιοφορέα για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΠΑΙΔΩΝ: Ποινική δίωξη σε τραυματιοφορέα για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ποινική δίωξη για 3 κακουργήματα ασκήθηκε σε βάρος του τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία

medlabnews.gr iatrikanea

Ποινική δίωξη για 3 κακουργήματα ασκήθηκε σε βάρος του τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, ο οποίος καταγγέλθηκε για πράξεις παιδεραστίας εντός του ιδρύματος τον περασμένο Ιανουάριο. Την δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά από τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας.

Για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκειμένου να ερευνηθούν σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος του εν λόγω εργαζόμενου του νοσοκομείου για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων ασθενών.

Ο τραυματιοφορέας συνελήφθη μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και έχει παραπεμφθεί να απολογηθεί για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Επιπλέον ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Για την υπόθεση είχε διαταχθεί και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων του στο νοσοκομείο.

Άγγιζε τα παιδιά ενώ ήταν σε αναισθησία

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 50χρονο τραυματιοφορέα κατήγγειλαν τρεις γιατροί για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ενός 6χρονου και ενός 8χρονου κοριτσιού εντός του νοσοκομείου.

Στην περίπτωση του 6χρονου κοριτσιού, μια ειδικευόμενη γιατρός και η επιμελήτριά της είδαν τον 50χρονο, που τα αρνείται όλα, να αγγίζει το κορίτσι, ενώ αυτό βρίσκονταν σε αναισθησία.

Ακόμη πιο σοκαριστική ήταν η δεύτερη φορά που έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον φερόμενο ως δράστη, με θύμα αυτήν τη φορά ένα 8χρονο κοριτσάκι λίγο πριν διασωληνωθεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, μετά τη διασωλήνωση εντόπισαν μια κηλίδα αίματος.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων