Και νέο περιστατικό. Στην ΜΕΘ Μυτιλήνης 63χρονη που έκανε εμβόλιο AstraΖeneca | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Και νέο περιστατικό. Στην ΜΕΘ Μυτιλήνης 63χρονη που έκανε εμβόλιο AstraΖeneca

Διερευνάται η συσχέτιση του εμβολίου με το θρομβοεμβολικό επεισόδιο

medlabnews.gr iatrikanea

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται από χθες περιστατικό 63χρονης γυναίκας που υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο μέρες μετά τον εμβολιασμό της και νοσηλεύεται από χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης .

Διερευνάται η συσχέτιση του εμβολίου με το θρομβοεμβολικό επεισόδιο

Υπενθυμίζεται πως 63χρονη γυναίκα πέθανε μετά το εμβόλιο AstraΖeneca στο Ίλιον, με τον ΕΟΦ να αποσυνδέει τον θάνατό της από το εμβόλιο, αλλά τον ιατροδικαστή, κ. Αλεξάνδρου, να αναφέρει πως ο Οργανισμός βιάστηκε να βγάλει διάγνωση.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον και αφού εμβολιάστηκε έμεινε στο κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα. Στην συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι της χωρίς να αναφέρει κάποια ενόχληση. Λίγα όμως μέτρα από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα ειδοποιήθηκαν μέλη του προσωπικού του κέντρου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν δυστυχώς έφυγε από την ζωή.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων