Παρέλυσε η αριστερή του πλευρά του 60χρονου από την Σύρο. Mηνύει την AstraZeneca | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παρέλυσε η αριστερή του πλευρά του 60χρονου από την Σύρο. Mηνύει την AstraZeneca

Μήνυση στην AstraZeneca αναμένεται να υποβάλει η οικογένεια του 60χρονου από την Σύρο

medlabnews.gr iatrikanea 

Μήνυση στην AstraZeneca αναμένεται να υποβάλει η οικογένεια του 60χρονου από την Σύρο, ο οποίος δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του, υπέστη εγκεφαλικό και πλέον βρίσκεται παράλυτος σε κέντρο αποκατάστασης.

«Παρέλυσε η αριστερή του πλευρά του 60χρονου. Χθες, ο ΕΜΑ, δήλωσε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε πολύ σημαντικές σωματικές βλάβες στον 60χρονο» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» ο δικηγόρος του, επικαλούμενος μάλιστα ιατρικά έγγραφα.

Η οικογένεια του 60χρονου θα καταθέσει μήνυση τόσο εναντίον της AstraZeneca όσο και κατά παντός υπευθύνου, ενώ όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, θα ζητήσουν την ένορκη εξέταση του κ. Βλαχογιαννόπουλου, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνησης και παραιτήθηκε πρόσφατα.

«Για να δούμε τι γίνεται με την καταγραφή των περιστατικών. Τα περιστατικά στην Ελλάδα δεν είναι ένα. Μόνο εγώ στο γραφείο μου έχω δεχθεί πολλά τηλέφωνα στην Ελλάδα από ανθρώπους που αντιμετώπισαν προβλήματα μετά τον εμβολιασμό από AstraZeneca» πρόσθεσε ο κ. Σακαρούδης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων