Καλομοίρα : O ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καλομοίρα : O ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis

μίλησε η Καλομοίρα για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της λόγω του κοροναϊού αλλά και για τους φόβους της για τους γιους της

medlabnews.gr iatrikanea 

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Καλομοίρα όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά, δημοσίευσε μια selfie στο Instagram, όπου βρίσκεται στην Αθήνα και κάτι ετοιμάζει.

«Working on something» σημείωσε χαρακτηριστικά και οι φαν της ανυπομονούν να μάθουν λεπτομέρειες για το νέο της επαγγελματικό πρότζεκτ.

Στο Hello μίλησε η Καλομοίρα για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της λόγω του κοροναϊού αλλά και για τους φόβους της για τους γιους της, που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

Πώς πέρασες στην Αμερική, από την στιγμή που μπήκε ο κοροναϊός στις ζωές μας;

Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα σπίτι μαζί με την οικογένειά μου, όπως φυσικά κι όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς.

Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος.

Θυμάμαι ότι ζήσαμε με τον Γιώργο κάποιες δύσκολες ημέρες, αγχωμένοι με την άγνοια που επικρατούσε γύρω από τον κοροναϊό και ήμασταν κυριολεκτικά κολλημένοι στην τηλεόραση όλη την ώρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά στο lockdown ήταν μία πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα.

H Καλομοίρα παντρεύτηκε το 2010 τον Γιώργο Μπούσαλη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τα 9χρονα δίδυμα αγόρια τους, τον Δημήτρη και τον Νίκο, και την κόρη τους, την 5χρονη Αναστασία.

Διαβάστε

Μυασθένεια Gravis Κάνει βλεφαρόπτωση, κόπωση, μυϊκή αδυναμία (video)

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων