Λινού : Μέχρι και στην Μ.Βρετανία για κάτω των 50 ετών το σταμάτησαν | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Λινού : Μέχρι και στην Μ.Βρετανία για κάτω των 50 ετών το σταμάτησαν

Στην Κρήτη αυτή τη στιγμή 3 άνθρωποι νοσηλεύονται με θρομβώσεις

medlabnews.gr iatrikanea 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή στον ANT1, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου πως υπήρξε «λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση» με το εμβόλιο της AstraZeneca και για αυτό τον λόγο ο κόσμος δεν θέλει να το κάνει. 

«Υπήρξε επικοινωνιακή λανθασμένη διαχείριση, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο το επίτυγμα (σσ της ανοσίας) έχει επιτευχθεί με AstraZeneca. Εκεί 9 στους 10 έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca», είπε.

Βέβαια στην Κρήτη αυτή τη στιγμή 3 άνθρωποι νοσηλεύονται με θρομβώσεις, μία εκ των οποίων - 44 χρονη μητέρα 3 παιδιών - είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η λοιμωξιολόγος Αθηνά Λινού αποστομώνοντάς τον υπουργό είπε:

«Ήθελα να πω ότι η επικοινωνιακή πολιτική ήταν λανθασμένη μόνο ως προς την ηλικία, ακόμα και το Ηνωμένο Βασίλειο σταμάτησε να χορηγεί το AstraZeneca, ακόμα και τη δεύτερη δόση σε άτομα κάτω των 50, επομένως εκεί είχαμε ένα πρόβλημα»

Μάλιστα η Αθηνά Λινού είχε τοποθετηθεί και για το ζήτημα όταν άνοιξε η πλατφόρμα με AstraZeneca για τους νεότερους λέγοντας πως «Νομίζω ότι είναι λάθος ότι άνοιξε το AstraZeneca για την ηλικία 30-40. Όταν όλες οι μελέτες δείχνουν ότι αν υπάρχει κίνδυνος από το AstraZeneca είναι στις νεότερες γυναίκες, αυτό είναι ένα λάθος».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων