Νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

 medlabnews.gr iatrikanea

Νωρίτερα είχαν ενημερώσει οι γιατροί την οικογένειά της ότι η άτυχη γυναίκα ήταν εγκεφαλικά νεκρή

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της 

Άσχημη είναι η εξέλιξη, σχετικά με την υγεία της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ, λόγω της θρόμβωσης που εμφανίστηκε αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Οι γιατροί, όπως μετέδωσε το MEGA, επιβεβαίωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή και θα ενημερώσουν την οικογένειά της.

Πληροφορίες του cretalive  αναφέρουν ότι χθες το βράδυ ο Διευθυντής της ΜΕΘ, κ. Γεωργόπουλος ενημέρωσε την οικογένεια για τα αποτελέσματα των τεστ και σήμερα το πρωί την αποσωλήνωσαν.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια ωστόσο επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων