Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία 22χρονος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία 22χρονος

Υπό μηχανική υποστήριξη βρίσκεται ένα αγόρι 19 ετών, που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του «Σωτηρία»

medlabnews.gr iatrikanea

Υπό μηχανική υποστήριξη βρίσκεται ένα αγόρι 22 ετών, που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του «Σωτηρία». Είναι ο νεότερος διασωληνωμένος στη χώρα αυτή τη στιγμή, ενώ οι γιατροί κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν και είναι ικανοποιημένοι με την κλινική του εικόνα.

Με τον μέσο όρο ηλικίας των κρουσμάτων να βρίσκεται στα 37 έτη τις τελευταίες εβδομάδες, όλο και περισσότεροι νέοι νοσηλεύονται στις κλινικές κοροναϊού. Επτά μάλιστα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Πρόκειται για πέντε άντρες και δύο γυναίκες ηλικίας 18 έως 39 ετών.

Τα κρεβάτια όμως στις εντατικές πλέον γεμίζουν από ανεμβολίαστους πολίτες, όλων των ηλικιών. Οι γιατροί κάνουν έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν πριν από το φθινόπωρο.

Μετά τους ηλικιωμένους οι ειδικοί δίνουν βαρύτητα στον εμβολιασμό των νέων, ο εμβολιασμός των οποίων θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντικός για τη δημιουργία του τείχους ανοσίας. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων