Συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Γ. Πατούλης: «Θα είμαστε ενεργά παρόντες για τους Έλληνες Ομογενείς. Για το καλό της χώρας, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειάς μας»

medlabnews.gr iatrikanea

Τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του ΙΣΑ, κ. Γ. Πατούλη, επισκέφτηκαν, το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2021, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ).

Συγκεκριμένα, στην εθιμοτυπική συνάντηση παρέστησαν η Πρόεδρος, κα Ρούλα Σκουρογιάννη, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτριος Βεζύρης, ο Γεν. Γραμματέας, κ. Αλέξανδρος Γιατζίδης, ο Ταμίας, κ. Εμμανουήλ Τσακίρης και η Γεν Έφορος, κα Ανθή Πίκουλα, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης, στον Περιφερειάρχη Αττικής.

Ειδικότερα, η κα Ρούλα Σκουρογιάννη ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Γ. Πατούλη, για τους στόχους και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει να υλοποιήσει η ΕΑΕΤΕ στο διάστημα της επόμενης θητείας της, στο πλαίσιο του διαχρονικού της στόχου που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη των κυριότερων ζητημάτων που απασχολούν τους απανταχού Ομογενείς μας. Έναν στόχο τον οποίο υπηρετεί με σταθερότητα επί σειρά ετών και ο Περιφερειάρχης από όλες τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει. 

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας και δρομολόγησης κοινών συνεργειών με στόχο αφενός να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα του έργου της Ένωσης και αφετέρου να υπάρξει στήριξη από πλευρά της Ένωσης σε σχετικές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας.


Επισημαίνεται πως ο κ. Πατούλης υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό μέλος της ΕΑΕΤΕ και με την ευκαιρία της επίσκεψής του το ΔΣ της Ένωσης, του ανακοίνωσε ότι τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού.

«Με συνδετικούς κρίκους τόσο την Ένωση όσο και το ενδιαφέρον για τους Έλληνες της Ομογένειας, η δυναμική προοπτική συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής σε δράσεις που αφορούν τον Ελληνισμό της Διασποράς επιβεβαιώθηκε στη σημερινή μας συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη», επεσήμανε η Πρόεδρος της ΕΑΕΤΕ, Ρ. Σκουρογιάννη.




Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης για την τιμή και διαβεβαίωσε ότι ο κοινός στόχος της ενημέρωσης για ζητήματα των Ελλήνων του εξωτερικού αποτελεί σταθερό συνδετικό κρίκο των δύο μερών και κινητήρια δύναμη για σημαντικές δράσεις«Στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνουμε για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Αττικής, της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας αλλά  και με δεδομένη τη διαχρονική στήριξη των Ελλήνων ομογενών σε κάθε δράση μας που στόχο έχει το καλό της χώρας και των πολιτών, θα είμαστε σε μία ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και συνεργασίας. Εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας δυνατότερα, εμείς θα είμαστε παρόντες, προσφέροντας κάθε στήριξη στο έργο σας» σημείωσε.

Κλείνοντας, ο Περιφερειάρχης Αττικής ευχήθηκε στα μέλη του νέου Δ.Σ. να έχουν μία δημιουργική θητεία και δύναμη για να αγωνίζονται για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΕΤΕ χάρισαν στον Περιφερειάρχη Αττικής τη συλλεκτική επετειακή αφίσα της Ένωσης για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυσή της, ένα έργο που φιλοτέχνησε ο εικαστικός Μανώλης Σαββιδάκης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων