Αποκάλυψη Γουργουλιάνη : Το κύμα των εμβολιασμένων που τρέχουν στο νοσοκομείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αποκάλυψη Γουργουλιάνη : Το κύμα των εμβολιασμένων που τρέχουν στο νοσοκομείο

η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί από την μεριά των αρνητών με τα ατελείωτα σενάρια συνωμοσίας έχει φέρει ένα νέο κύμα στην Ελλάδα.

medlabnews.gr iatrikanea

Είστε από αυτούς που κάνατε το εμβόλιο; Και από το εμβόλιο είτε την πρώτη δόση ή την δεύτερη δόση σκέφτεστε τις παρενέργειες που μπορεί να παρουσιαστούν; Ακούτε για θρομβώσεις, για περικαρδίτιδες και μυοκαρδίτιδες, πυρετούς και ένα σωρό άλλα;

Σε αυτό αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, ο οποίος προέβη σε μια φοβερή αποκάλυψη.

Δεν υπάρχει σοβαρός επιστήμονας σε όλο τον κόσμο που να αμφισβητεί τη χρησιμότητα των εμβολίων στη μάχη της ανθρωπότητας με τον κοροναϊό. Πρόκειται για τον ασφαλέστερο τρόπο ώστε να θωρακίσει κανείς τον εαυτό του πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τον αόρατο εχθρό.

Κι όμως αυτή η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί από την μεριά των αρνητών με τα ατελείωτα σενάρια συνωμοσίας έχει φέρει ένα νέο κύμα στην Ελλάδα. Το κύμα των εμβολιασμένων που από φόβο μετά από όσα διαβάζουν τρέχουν στο νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό τους νομίζοντας ότι έχουν κάτι σοβαρό. Ο καθηγητής Γουργουλιάνης μιλώντας στο Larissanet έκανε την συγκλονιστική αποκάλυψη που δείχνει την ψυχολογική πίεση αυτών των ανθρώπων. Των ανθρώπων που έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον εαυτό τους και την κοινωνία:

«Έχουμε αρκετούς ανθρώπους που κάνουν το εμβόλιο και στη συνέχεια ανησυχούν για ενδεχόμενες παρενέργειες, γι’ αυτό έρχονται στο Νοσοκομείο. Μπαίνουν στην Κλινική και αφού αποκλείσουμε ότι έχει συμβεί κάτι στη συνέχεια όλοι βγαίνουν. Άρα, υπάρχει και το άλλο κύμα, αυτό που αφορά τις πιθανές συνέπειες του εμβολιασμού, το οποίο οφείλεται κυρίως στην ψυχολογική πίεση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι ως επί το πλείστον νέοι, οι οποίοι πήγαν με κάποια επιφύλαξη ή προκατάληψη για το εμβόλιο και μετά αρχίζουν να ψάχνονται».

Εκτός από το συγκεκριμένο κύμα, υπάρχει ασφαλώς και το κύμα των ανεμβολίαστων το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες. Ο κ. Γουργουλιάνης ήταν ξεκάθαρος:

«Σε κάθε εφημερία έχουμε 4 – 5 εισαγωγές. Στην Πνευμονολογική Κλινική νοσηλεύονται 7 ασθενείς και υποθέτω ένας αντίστοιχος αριθμός και στην Παθολογική Κλινική. Από τους τελευταίους 50 που νοσηλεύτηκαν οι 49 είναι ανεμβολίαστοι – κυρίως άνω των 50 ετών με κάποια προβλήματα υγείας – ενώ νοσηλεία χρειάστηκε και ένας ηλικιωμένος άνδρας άνω των 80 ετών πλήρως εμβολιασμένος, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε από το νοσοκομείο. Άρα αυτό είναι το κύμα των ανεμβολίαστων και αυτοί λέω ότι θα ταλαιπωρηθούν».

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων