Γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη στην εντατική | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη στην εντατική

Γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη στην εντατική. Η Δήμητρα είναι μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν στην τραγική αυτή θέση

medlabnews.gr iatrikanea

Γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη στην εντατική. Η Δήμητρα είναι μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν στην τραγική αυτή θέση. Σήμερα, ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και το μωρό της καλά στην υγεία τους.

«Με διασωλήνωσαν στην εντατική μαζί με το έμβρυο….Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά να μην μπορώ να αναπνεύσω, να νιώθω ότι το οξυγόνο μέσα στο δωμάτιο δεν είναι αρκετό. Με έφερε ο άντρας μου στο νοσοκομείο κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση μου και διασωληνώθηκα» λέει η ίδια, περιγράφοντας στον ΣΚΑΙ την εμπειρία που έζησε.

Μάρτιος 2021: Ο κοροναϊός χτυπά την Δήμητρα,  στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μένει 21 ημέρες στην εντατική. Η πιο μαγική περίοδος στη ζωή της μετατράπηκε σε εφιάλτη, μέσα σε μια στιγμή.

«Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά και άρχισα και φώναζα κι έκλαιγα, πού είναι το παιδί μου έλεγα και τότε είπα ‘Δήμητρα πρέπει να φανείς δυνατή’. Ο γιατρός μου είπε ότι έκανα θεαματική άνοδο» τονίζει.

Η λαχτάρα να κρατήσει στα χέρια το παιδί της τής έδωσε δύναμη.

«Κλάματα, επί δέκα λεπτά. έκλαιγα εγώ, έκλαιγαν και οι νοσοκόμες δεν το πίστευα ότι τα καταφέραμε και είμαστε και οι δυο ζωντανοί. Φοβόμουν πάρα πολύ για τη ζωή του παιδιού, νόμιζα δεν θα τα καταφέρει. Παρακαλούσα τους γιατρούς. Βοηθήστε το παιδί μας» συνοψίζει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

«Να μην ζήσει κανείς αυτό που πέρασα, αυτό που είδα.. Καλό  θα είναι να προσέχουν, καλό θα είναι να εμβολιαστούν».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων