Προσοχή και στην χώρα μας πουλάνε διάλυμα χλωρίνης για τον κοροναϊό και το Aids | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσοχή και στην χώρα μας πουλάνε διάλυμα χλωρίνης για τον κοροναϊό και το Aids

Xλωρίνη για αποτοξίνωση από το «μπόλι», αλλά και ως θεραπεία κατά του HIV, του αυτισμού, του καρκίνου και μιας σειράς από αυτοάνοσα νοσήματα

 medlabnews.gr iatrikanea

Xλωρίνη για αποτοξίνωση από το «μπόλι», αλλά και ως θεραπεία κατά του HIV, του αυτισμού, του καρκίνου και μιας σειράς από αυτοάνοσα νοσήματα πωλούν μέσω διαδικτύου ένας ιδιοκτήτης ακροδεξιού συνωμοσιολογικού site και ραδιοφωνικού σταθμού από την Καβάλα και ένας «ολιστικός σύμβουλος υγείας και πλούτου» από τη Λευκωσία.

Το επικίνδυνο χημικό, που άρχισε να χορηγείται ως φάρμακο από έναν Αμερικανό πρώην σαϊεντολόγο πριν από δεκαπέντε χρόνια περίπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες χρησιμοποιείται ως βιομηχανικό λευκαντικό και απολυμαντικό, ενώ έχει ενοχοποιηθεί για θανάτους και δηλητηριάσεις σε όλο τον κόσμο.

Πώς διακινείται η ουσία μέσα από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, τι απάντησαν τα δυο κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης σε δημοσιογράφο του in.gr που επικοινώνησε μαζί τους ως υποψήφια καταναλώτρια και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς;

Μια θαυματουργή θεραπεία???

«Ο Ανδρέας από τη Μόρφου, ετών 72, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Άρχισε το πρωτόκολλο 1 και στην 5η σταγόνα εξαφανίστηκε ο καρκίνος», διαβάζουμε στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας διακινείται το MMS στην Ελλάδα. Παρακάτω, μαθαίνουμε πως το ίδιο «θεραπευτικό πρωτόκολλο» σε συνδυασμό με κάποιο «ολιστικό πρόγραμμα», θεράπευσε έναν διαβητικό, μια γυναίκα που έπασχε από υπερθυρεοειδισμό, έναν άνδρα που υπέφερε από έρπητα ζωστήρα, αλλά και έναν άλλο που είχε οστεοαρθρίτιδα.

Φυσικά, δεν λείπει και η «μαρτυρία» της ανεμβολίαστης Μαρίας από τη Λευκωσία που χάρη στο MMS σταμάτησε να… μαγνητίζει, ένα πρόβλημα που απέκτησε επειδή «προφανώς να κόλλησε (sic) μεγάλες ποσότητες οξείδιο γραφενίου από εμβολιασμένους», όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα.

Χλωρίνη για… αποτοξίνωση

Σε τι συνίσταται αυτή η «θαυματουργή» θεραπεία; Το MMS (Miracle Mineral Solution ή ελληνιστί Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα) είναι ένα kit μέσω του οποίου οι «θεραπευόμενοι» παρασκευάζουν διοξείδιο του χλωρίου, αναμειγνύοντας χλωριώδες νάτριο και υδροχλωρικό οξύ. Το διοξείδιο του χλωρίου ένα βιομηχανικό λευκαντικό που μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται για τον αποχρωματισμό του ξυλοπολτού, την απολύμανση νερού που πρηγουμένως ήταν επικίνδυνο προς πόση (σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις) και την απολύμανση κτιρίων.

Η λήψη της δηλητηριώδους ουσίας γίνεται στο πλαίσιο «θεραπευτικών πρωτοκόλλων», με διαφορετικές δοσολογίες, βάσει του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, την ηλικία τους – υπάρχει πρωτόκολλο και για παιδιά – αλλά και τον βαθμό «εξοικείωσής τους» με την ουσία.

Παρά το γεγονός ότι οι πωλητές του MMS σε όλο τον κόσμο το διαφημίζουν ως μια θαυματουργή θεραπεία με ελάχιστες παρενέργειες, το σκληρό χημικό έχει κατηγορηθεί για χιλιάδες δηλητηριάσεις, αλλά και για οργανικές ανεπάρκειες και θανάτους σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η ουσία δεν είναι – προφανώς – εγκεκριμένη για ανθρώπινη κατανάλωση και σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ήδη κλιμάκιο του ΕΟΦ διενεργεί έρευνα γύρω από τις συνθήκες διακίνησής της.

Το χρονικό της εισόδου του MMS στην ελληνική αγορά Στην Ελλάδα, το MMS άργησε 15 χρόνια – όμως πλέον, φιλοδοξεί να βρει το (απελπισμένο) κοινό του. Ως κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική του καμπάνια εμφανίζεται ο Γ.Δ., ο ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του ακροδεξιού, συνωμοσιολογικού site «Σφαγή» και ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Καβάλα. Ο Γ.Δ. προωθεί το χημικό σε συνεργασία με τον Ν.Ν., έναν «ολιστικό σύμβουλο υγείας και πλούτου» από τη Λευκωσία, ο οποίος παρέχει την «ιατρική» σφραγίδα του για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του MMS.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα εμφανίζεται ένα αθηναϊκό τηλέφωνο επικοινωνίας, το οποίο συνδέεται με έναν ιδιότυπο εμφύλιο της αντιεμβολιαστικής ελληνικής ακροδεξιάς. Συγκεκριμένα, στις 27 Μαΐου του 2021, δηλαδή μήνες πριν την «πρεμιέρα» του MMS στην ελληνική αγορά, η ιδιοκτήτρια ενός «ελληνικού πατριωτικού ιστολογίου» που είχε αναρτήσει σειρά κειμένων εναντίον του Γ.Δ., κατήγγειλε ότι ο ίδιος την είχε καλέσει από τον συγκεκριμένο αριθμό, για να της ζητήσει να αποσύρει τα άρθρα της για το πρόσωπό του.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί για την προώθησή του διαλύματος στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται να δημιουργούνται κάποια στιγμή στη διάρκεια του περασμένου Οκτωβρίου, δηλαδή μόλις λίγες ημέρες πριν τις πρώτες τοποθετήσεις του Ν.Ν. για το «Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα». Δηλητηριάσεις και θάνατοι Στα περίπου 15 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από όταν το MMS «εφευρέθηκε» από τον Τζιμ Χαμπλ, έναν πρώην σαϊεντολόγο που υποστηρίζει ότι είναι… θεός ηλικίας ενός δισεκατομμυρίου ετών με καταγωγή από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, η ουσία έχει προλάβει να ταξιδέψει ξανά και ξανά από τη μία άκρη του πλανήτη στην άλλη.

Πριν την εμφάνιση του κοροναϊού, που έφερε το MMS εκ νέου στη «μόδα», δυστυχώς είχε γνωρίσει επιτυχία ως «φάρμακο» κατά του αυτισμού, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε χώρες όπως η Βρετανία, όπου και προκάλεσε πολύ βαριές παρενέργειες σε παιδιά.

Στις ΗΠΑ, από το 2014 μέχρι το 2020 είχαν καταγραφεί περισσότερα από 16.000 περιστατικά δηλητηριάσεων, περίπου 2.500 εκ των οποίων αφορούσαν παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ ένα 6χρονο κορίτσι με αυτισμό νοσηλεύτηκε με ηπατική ανεπάρκεια μετά τη λήψη του το 2017. Το MMS έχει ενοχοποιηθεί για τον θάνατο τουλάχιστον δυο αμερικανών πολιτών, ενώ τα μέλη της οικογένειας Γκρένον, που είχαν ιδρύσει… Εκκλησία ειδικά για τη διακίνησή του στις ΗΠΑ, συνελήφθησαν το 2020 και αντιμετωπίζουν κατηγορίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε ισόβια κάθειρξη.

Στην Αργεντινή, ο Αντρέας Κάλκερ, ένας από τους κύριους διακινητές της ουσίας – τον οποίο, παρεμπιπτόντως, κατονομάζει ως μια εκ των πηγών του ο Γ.Δ.-, συνελήφθη τον Αύγουστο του 2020 κατηγορούμενος για τον θάνατο ενός πεντάχρονου αγοριού από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια που βρισκόταν σε συμφωνία με τις επιπτώσεις δηλητηρίασης από διοξείδιο του χλωρίου. Στην ίδια χώρα έχει χάσει τη ζωή του μετά από κατανάλωση MMS και ένας 51χρονος άνδρας.

Διαβάστε 

Ένα από τα πιο επικίνδυνα χημικά που παρασκεύασε ποτέ ο άνθρωπος είναι το χλώριο. Μένει αμετάβλητο στον οργανισμό μας, διασπάται μετά από 500 χρόνια από το περιβάλλον, προκαλεί αποδεδειγμένα καρκινογενέσεις και πολλές άλλες σύγχρονες ασθένειες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων