Κατερινόπουλος: Kαι τα άλλα παιδιά τα σκότωσε. Πώς την υποψιάστηκε; Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κατερινόπουλος: Kαι τα άλλα παιδιά τα σκότωσε. Πώς την υποψιάστηκε; Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη

Η κεταμίνη, που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, ήταν το κλειδί που «ξεκλείδωσε» το γρίφο του θανάτου του παιδιού

medlabnews.gr iatrikanea  

Η κεταμίνη, που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, ήταν το κλειδί που «ξεκλείδωσε» το γρίφο του θανάτου του παιδιού στην Πάτρα Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά τη Τζωρτζίνα, όπου η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, έριξε νέες «βόμβες», υποστηρίζοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της.

Σημειώνεται η ουσία «κεταμίνη», που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας, ήταν το κλειδί που «ξεκλείδωσε» το γρίφο του θανάτου του παιδιού στην Πάτρα.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κατερινόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και τόνισε: «Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

» Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

» Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών -της 3 χρονών Μαλένας τον Απρίλίο του 2019 και της μικρής Ίριδας τον Μάρτιο του 2021- να έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή τη χορήγηση της κεταμίνης.

Μερικά ιατροδικαστικά ευρήματα ταιριάζουν με αυτά της Τζωρτζίνας.

Τι ισχυριζόταν η μητέρα για την κεταμίνη λίγο πριν συλληφθεί

«Δεν έχουμε ιδέα» απάντησε η κατηγορούμενη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψή της, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πως βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στο αίμα της 9χρονη Τζωρτζίνας.

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», είπε μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα thebest.gr.

Πώς αντέδρασε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την ποινική δίωξη εις βάρος της συζύγου του

Σαστισμένος έδειχνε ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της είδησης ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος της συζύγου του για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενός από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που πέθαναν με περίεργο τρόπο.

Η πρώτη αντίδραση του τραγικού πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα περίπου τριών χρόνων μιλώντας στον Alpha ήταν: «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη, μόλις έμαθε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αμέσως μετά την ανίχνευση θανατηφόρας ουσίας στο αίμα της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σε αυτό ακούγεται η φωνή της μητέρας την στιγμή που παίζει με ένα από τα τρία παιδιά της, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το λογότυπο της εκπομπής η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα προβληθούν εκεί.

Η ανάρτηση έγινε μία μέρα μετά το trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όπου η δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχει βρει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η ανάρτηση έγινε μία μέρα μετά το trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όπου η δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχει βρει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Στο τρέιλερ της εκπομπής ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου που αποτυπώνεται ο εξής διάλογος: «Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…” είπε η γυναίκα με την δημοσιογράφο να απαντά: “Αν δεν έχουμε. Από την στιγμή που βρήκα…» ενώ φαίνονται τα κόκκινα πλάνα αλλά και καθηλωτικά στιγμιότυπα από παιδικές μορφές.



Τι λέει η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας. Συγκλονίζει η παιδοψυχολόγος

Αξίζει να αναφερθεί η ανάλυση παιδοψυχολόγου, για τη ζωγραφιά που φέρεται να σχεδίασε η μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα, σύμφωνα με την οποία το παιδί ένιωθε ότι βρισκόταν σε κίνδυνο.

Η παιδοψυχολόγος – λογοπαθολόγος Χριστίνα Μπογιατζή, με ανάρτησή της στο Facebook, επιχειρεί να ερμηνεύσει τη ζωγραφιά της 9χρονης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι το παιδί κραύγαζε για βοήθεια.

Η ανάλυση της παιδοψυχολόγου

Ειδικότερα η κ.Μπογιατζή επισημαίνει:

1. Θέση παιδιού στην κούνια χρώμα μπλε: νιώθω ανασφάλεια να μπω στο σχήμα της ζωγραφιάς, σας προσέχω και σας παρατηρώ από μακριά.

2. Κάνω κούνια: παραμένω παιδί. Είμαι δυναμική μου αρέσει η κίνηση.

3. Σχήμα δέντρου: κορμός σε σχήμα κρεμάλας. Πρέπει να βρω τις λέξεις για να μην κρεμαστώ. Κινδυνεύω.

4. Κίτρινη κούνια: η θέση μου είναι αυτή της αντίληψης, η δυνατότητα μου να κινούμαι και να βλέπω από άλλη οπτική γωνία με βάζει σε ισχυρή θέση αντίληψης.

5. Ένωση δέντρου με καρδιά: συνδέομαι αλλά μένω μακρυά.

6. «ΓΙΑ ΕΣΑΣ»: Δώστε προσοχή στη ζωγραφιά του πλαισίου καρδιάς. Όποιος μπορεί να το καταλαβει; Για όλους εσάς! Κραυγή βοηθείας. Γραμμενο με κοκκινο χρωμα σημαίνει πως ζητάω βοήθεια απο εκείνους που αισθανομαι οτι ανηκω μαζι τους, πχ. οποιον ενδιαφέρεται.

7. Φωτεινότητα στην καρδια: Στο πλαίσιο της καρδιάς είναι ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

8.Σχημα αγγέλου/ πτηνου με μύτη που εξέχει: Η αδερφή μου έγινε αγγελος, πεθανε. Η μυτη της κάτι λεει για το θάνατό της, ομως εγινε ΚΑΙ πουλι/πτηνο πράγμα που με φοβίζει και εμένα και νιωθω ανασφάλεια.

9.Πράσινο πλαίσιο σε σχήμα καρδιάς: Βάζω αυτο που συμβαίνει στην αδερφή μου σε θέση ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ για να μη μου συμβεί το ιδιο.

10. Κεντρικη φιγουρα με μαυρισμένο πρόσωπο: το πρόσωπο διπλα στην αδερφη μου ειναι επιθετικό, μη προσβάσιμο, πολυ συγχεχυμένο, τερατωδες, με χέρια που παραβιάζουν τα όρια της αδερφης μου ομως εκεινη βγαινει απο το σχημα σιγα σιγα και σωζεται απο αυτο το πρόσωπο. Το πρόσωπο ειναι ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, δεν ειναι η αδερφή μου.

11. Πρασινος αγγελος: Η αδερφη μου ΦΕΥΓΕΙ απο το μαυρισμένο προσωπο με τα μακρυα χέρια. Διαφοροποιείται.

12. Δεξια θέση αγγελου στη ζωγραφια: Η αδερφη μου (ΙΡΙΔΑ) ειναι πλέον ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, γιατι μετά την παιδική ηλικία της κουνιας, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ στο μέλλον αν και εγώ απέχω απο αυτό γιατι βρίσκομαι αριστερα, μακρυά.

13. Πατέρας πουθενα. ΑΦΑΝΤΟΣ.

14. Μεικτά χρωματα πλαισιου καρδιάς: Το πράσινο είναι γιατι θελω να ειμαι μακρυα του, δεν θελω να γινω αγγελος, το κοκκινο ειναι γιατι συμπεριλαμβανομαι εφοσον το βλέπω απο μακρυά. 

15. Μαύρο πρόσωπο: Αμφιθυμία συναισθημάτων, απροσδιοριστο ον που προκαλεί σκοτάδι, κυριαρχία, θάνατο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων