Nαύπλιο: Το αυγό που έκανε κότα πάει για ρεκόρ Γκίνες (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Nαύπλιο: Το αυγό που έκανε κότα πάει για ρεκόρ Γκίνες (video)

Ένα τεράστιο αυγό έκανε μία κότα σε κοτέτσι στο Ναύπλιο, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

medlabnews.gr iatrikanea

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας αγρότης από το Ναύπλιο, όταν μπήκε στο κοτέτσι που διαθέτει στο αγρόκτημά του στην περιοχή Πολύγωνο, την Μεγάλη Τετάρτη, από αυτό που αντίκρισε.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Πετρούλας που το πρωί πήγε να μαζέψει τα αυγά, βρήκε ένα τεράστιο - διπλάσιο αυγό από τα άλλα - σε μέγεθος, το οποίο ζυγίζοντάς το διαπίστωσε ότι ήταν 114 γραμμάρια βαρύτερο από τα κανονικά.

Το μεγάλο αυτό αυγό όπως ο ίδιος είπε είναι τρίκροκο και πολύ καλό για ομελέτα και μιας και κοντεύει Πάσχα, θα βαφτεί κόκκινο και θα είναι πρωτότυπο για το Πασχαλινό τσούγκρισμα των αυγών. 

Ο κ. Πετρουλάς διαθέτει ένα κοτέτσι με αρκετές κότες στο αγρόκτημα του και μάλιστα όπως ο ίδιος λέει πολύ φιλικές και χαδιάρες. Κάθε πρωί και το βράδυ τον περιμένουν για να τις βγάλει έξω για βοσκή και αντίστοιχα να τις βάλει μέσα μόλις πέσει το φως. 

Πηγή: Studio Β & G Ευάγγελος Μπουγιώτης - Γ. Ρασσιάς


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων