Παίχτρια ξύρισε το κεφάλι της την ώρα αγώνα, για να στηρίξει την έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παίχτρια ξύρισε το κεφάλι της την ώρα αγώνα, για να στηρίξει την έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου (video)

Η μεσοεπιθετικός των “κανγκουρό” ξύρισε το κεφάλι της έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 30.000 δολάρια για την έρευνα του καρκίνου

medlabnews.gr iatrikanea

Το διεθνές διεθνές φιλικό μεταξύ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, από την κίνηση της Άιβι Λούικ. Η μεσοεπιθετικός των “κανγκουρό” ξύρισε το κεφάλι της έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 30.000 δολάρια για την έρευνα του καρκίνου του εγκεφάλου.

Οι εθνικές ομάδες γυναικών της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας είχαν μόλις ολοκληρώσει την φιλική τους αναμέτρηση (3-1) με τις παίκτριες να μην αποχωρούν για τα αποδυτήρια του “Canberra GIO Stadium”.

Οι αθλήτριες βρέθηκαν στην άκρη του αγωνιστικού χώρου για να… στηρίξουν και να χειροκροτήσουν την κίνηση της Άιβι Λούικ, να ξυρίσει τα μαλλιά της, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων για την έρευνα του όγκου του εγκεφάλου.


Η 37χρονη μεσοεπιθετικός της Αυστραλίας είχε υποσχεθεί να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, στην περίπτωση που έφτανε τον στόχο των 30.000 δολαρίων, για να τιμήσει – στηρίξει τον 27χρονο αδερφό της, ο οποίος πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Η Λούικ είχε τη βοήθεια της συμπαίκτριά της, Ρεμπέκα Στοτ (και η ίδια αντιμετώπισε στο παρελθόν τον καρκίνο ) για να κάνει το συγκεκριμένο κούρεμα.

Να αναφέρουμε ότι η 37χτονη ποδοσφαιρίστρια αγωνίζεται στην Ιταλία και δεν έχει δει τον αδερφό της από όταν έγινε η διάγνωσή του. Η Λούικ κινητοποιήθηκε και συγκέντρωσε περισσότερα από από 37.000 δολάρια για το Ίδρυμα Mark Hughes μέχρι το πρωί της Τρίτης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων