Καβάλα. Απίστευτο. Σκότωσε την φαρμακοποιό σύζυγό του γιατί τον προσέβαλε. Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καβάλα. Απίστευτο. Σκότωσε την φαρμακοποιό σύζυγό του γιατί τον προσέβαλε. Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη στυγερή γυναικοκτονία στην Καβάλα

medlabnews.gr iatrikanea

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη στυγερή γυναικοκτονία στην Καβάλα. Θύμα η 43χρονη φαρμακοποιός και δράστης ο ηλικίας 55 ετών σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Παρασκευής (06.05.2022), ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε. Πλέον, η έννοια όλων είναι στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας έξι και 10 ετών.

Στα χέρια των αρχών το οπτικό υλικό με όλα όσα έγιναν μέσα στο φαρμακείο - Σοκάρει η ιατροδικαστική έρευνα για την αγριότητα της δολοφονίας - «Την έσφιξε σαν τανάλια» Οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές του Δήμου Νέστου, μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε η φαρμακοποιός, έχει στα χέρια της η Ασφάλεια της Καβάλας.

Η κάμερα κατέγραψε όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 55χρονο σύζυγο της φαρμακοποιού μέσα στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα νεκρή σε ράντζο που υπήρχε στο κατάστημα.

Είχε καλέσει ο ίδιος την αστυνομία, έκανε μάλιστα και μια προσπάθεια να κάνει κακό στον εαυτό του καθώς οι αστυνομικοί τον βρήκαν με αίματα στους καρπούς του.

Ο δράστης νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το υλικό από την κάμερα θα ενταχθεί στον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία.

Εν τω μεταξύ το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 43χρονη δείχνει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια.

Η ιατροδικαστική έκθεση τονίζει ότι ο θάνατος ήταν βίαιος και οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Ο 55χρονος άνδρας, σύμφωνα με το kavalapost.gr, φέρεται να έσφιξε τα δάχτυλά του σαν «τανάλια» στον λαιμό της γυναίκας. Η εξέταση έδειξε, εκτός από τα σημάδια στον λαιμό. και κάταγμα του υοειδούς οστού.


Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, μίλησε για την μέρα της δολοφονίας της από τον ίδιο της τον σύζυγο. 

Όσα είπε για τις σχέσεις του ζευγαριού και τις κινήσεις του 55χρονου.

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, Βασω Αφεντούλη, μίλησε σε εκπομπή του MEGA για την σχέση του ζευγαριού, αλλά και για τη μέρα της δολοφονίας της γυναίκας μέσα στο φαρμακείο της, ενώ ανέφερε πως ο δράστης επικοινώνησε με την ίδια ζητώντας της τα κλειδιά του φαρμακείου.

"Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν εκεί ο δράστης, δεν συνέβαινε κάτι. Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει και να ηρεμήσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια", είπε, αρχικά, για τη σχέση της 43χρονης με τον 55χρονο.

"Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για την δουλειά και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν άνοιξε ξανά", δήλωσε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

Στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος, αλλά ήταν πάντα έτσι, δεν έδωσα σημασία. Αργότερα την κάλεσα, γιατί ήταν κλειστό το φαρμακείο. Μου έστειλε ένα μήνυμα στις 20.10 από το κινητό της ότι "είμαστε καλά, μην ανησυχείς" για να μην κινητοποιηθώ. Μην πάω να ψάξω. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του, τότε πήραμε την αστυνομία", συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως η υπάλληλος του φαρμακείου έχει καταθέσει ήδη στην αστυνομία.

Αύριο Κυριακή (08/05) αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στην 43χρονη φαρμακοποιό, που δολοφόνησε ο 55χρονος σύζυγος της, στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Η νεκρόσημος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας και η κηδεία στο νεκροταφείο του χωριού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, kavalapost.gr.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων