Στο φως ο τσακωμός Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Δεν θα ξαναδείς ποτέ την Τζωρτζίνα. Άθικτο το σετ κεταμίνης στο νοσοκομείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στο φως ο τσακωμός Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Δεν θα ξαναδείς ποτέ την Τζωρτζίνα. Άθικτο το σετ κεταμίνης στο νοσοκομείο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα μέσω sms.

medlabnews.gr iatrikanea

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης περίπου 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχαν ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα μέσω sms.

Στο περιεχόμενο των μηνυμάτων τονίζεται πως το εν διαστάσει πλέον ζευγάρι θέλει να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το Mega οι γιατροί προχώρησαν σε διάψευση του ισχυρισμού της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία είχε πει ότι χορηγήθηκε κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψής της. Το εν λόγω γεγονός διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες.

Το πόρισμα θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος του εννιάχρονου κοριτσιού προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ. Οι ιατροδικαστές ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρξε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη.

Μάλιστα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, να εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Νέες τοξικολογικές για Μαλένα και Ίριδα

Η καθηγήτρια φαρμακολογίας στο Α.Π.Θ. Χρυσάνθη Σαρδέλη, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο ερευνών, που ξεκινούν με το εργαστήριο τοξικολογίας για τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

«Η ανάλυση δειγμάτων στην τοξικολογία συνήθως παίρνει από μια εβδομάδα έως ένα μήνα, ορισμένες φορές και λίγο παραπάνω αν χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις και επιβεβαιώσεις των αποτελεσμάτων που προκύπτουν. Στις περιπτώσεις παλαιότερων θανάτων, η διαδικασία είναι λίγο πιο πολύπλοκη, καθώς θα πρέπει να γίνουν κάποια άλλα βήματα ώστε τα δείγματα που είναι διατηρημένα σε φορμόλη ή παραφίνη να υποστούν κάποιες διαδικασίες για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν», τόνισε.

«Είμαστε στην ευτυχή θέση στη Θεσσαλονίκη και με τη συνδρομή της Περιφέρειας που μας αγόρασε αυτό τον περίφημο φασματογράφο μάζας να κάνουμε αναλύσεις και να βρούμε ουσίες σε ελάχιστες ποσότητες», ανέφερε η Χρυσάνθη Σαρδέλη, εξηγώντας ότι μπορούν να ερευνήσουν έως και 500 φορές περισσότερο από άλλα μηχανήματα.

«Σατανικά χειριστική για να τη λυπηθούμε…»

Στην εκπομπή μίλησε μία μάρτυρας, που βίωσε την «παράνοια» της κατηγορούμενης μητέρας. Τα όσα αποκάλυψε επιβεβαιώνονται και από άλλη μαρτυρία που είχε παρουσιάσει παλαιότερα το «Τούνελ».

Η ίδια μίλησε για μία «χειριστική γυναίκα», που επιζητούσε τη λύπηση.

«Βλέπω τα όσα γίνονται. Αυτά που λέει η ίδια μέσα από τις φυλακές, τι να σας πω… Με πιάνει απογοήτευση μήπως δεν βγει η αλήθεια… Φτάνω όμως να λέω ότι το δικό μας το θέμα, με τα όσα συνέβησαν σ’ εμάς με αυτήν, είναι το τίποτα μπροστά σε αυτά που φαίνεται να έχει κάνει στα ίδια της τα παιδιά. Για να πετύχει αυτό που ήθελε, έκανε το παν για να τη λυπηθούμε… Όταν μας είπε για τον καρκίνο, έπαθα σοκ. Και στην πορεία όταν ασχολήθηκα και την ρώτησα λεπτομέρειες για την αρρώστια της, μου είπε πως ξεκίνησε από τον τετρακέφαλο, έκανε μετάσταση στο συκώτι και πως οι γιατροί της έδιναν έξι μήνες ζωής. Αυτό μας έλεγε για να τη λυπηθούμε και να βρίσκεται μες στην οικογένεια σε σχέση με τον γιο μας.»

«Ήταν επιβλητική, σατανική και το παιδί το πήρε χαμπάρι και σταμάτησε. Έψαχνε από όλες τις πλευρές να βρει άκρη να τρυπώσει. Από τη μια έλεγε ότι πεθαίνει και από την άλλη εμφανιζόταν βαμμένη και ντυμένη στην τρίχα», κατέληξε.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων