Συγκινητικό. Πέθανε 49χρονος γιατρός στο Ηράκλειο και έδωσε ζωή με τον θάνατό του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκινητικό. Πέθανε 49χρονος γιατρός στο Ηράκλειο και έδωσε ζωή με τον θάνατό του

Απέραντη θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε ο πρόωρος θάνατος ενός 49χρονου γιατρού

medlabnews.gr iatrikanea

Απέραντη θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε ο πρόωρος θάνατος ενός 49χρονου γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 49χρονος χειρουργός Μανώλης Βασιλογιαννακης έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο δεν τα κατάφερε με την οικογένειά του να προχωρά στην γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα του.

Ο άτυχος γιατρός υπέστη ανεύρυσμα το Μεγάλο Σάββατο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Ηρακλείου όπου για περίπου μία εβδομάδα έδωσε σκληρή μάχη ωστόσο ο αγώνας αποδείχτηκε άνισος.

Η οικογένεια του αποφάσισε να δωρίσει την καρδιά το ήπαρ, τους νεφρούς και τους κερατοειδείς και με αυτόν τον τρόπο ο γιατρός που όλα αυτά τα χρόνια έσωσε ζωές να δώσει ζωή σε συνανθρώπους μας με τον θάνατό του.

Η κηδεία του έγινε χθες το μεσημέρι στην Τύλισο.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου αναφέρει τα εξής: Το νοσοκομείο μας έγινε ακόμη πιο φτωχό. Έχασε ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του. Τον συνάδελφο Βασιλογιαννάκη Μανώλη. Ο «Μανώλος» μας έφυγε σήμερα…(Σάββατο) δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους….

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου.

Καλό ταξίδι Μανώλη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων