Κόλλησε HPV στο αυτοκίνητο του φίλου της και πήρε αποζημίωση 5,2 εκατ. δολάρια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κόλλησε HPV στο αυτοκίνητο του φίλου της και πήρε αποζημίωση 5,2 εκατ. δολάρια

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ κέρδισε 5,2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση από μια ασφαλιστική εταιρεία

medlabnews.gr iatrikanea

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ κέρδισε 5,2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση από μια ασφαλιστική εταιρεία, αφού ισχυρίστηκε ότι προσβλήθηκε από σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα σε ένα αυτοκίνητο για το οποίο υπήρχε σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η ενάγουσα, μια γυναίκα από το Μιζούρι, λέει ότι έκανε σεξ με τον σύντροφό της σε ένα αυτοκίνητο ασφαλισμένο από την εταιρεία Geico. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ισχυρίζεται ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθεί από τον ιό HPV (ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων) επειδή ο σύντροφός της δεν της είπε ότι ήταν μολυσμένος.

Ο HPV μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία και μπορεί, επίσης, να οδηγήσει σε κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων.

Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η γυναίκα ενημέρωσε την Geico, μια εταιρεία με έδρα το Μέριλαντ, ότι σχεδίαζε να τους μηνύσει για 1 εκατομμύριο δολάρια, επειδή η ασφάλιση που είχε υπογράψει ο φίλος της μαζί τους θα έπρεπε να έχει καλύψει τους «τραυματισμούς και τις απώλειές» της.

Η Geico αρνήθηκε να πληρώσει για τον διακανονισμό, ισχυριζόμενη ότι ο «τραυματισμός» της δεν προέκυψε ως αποτέλεσμα «κανονικής χρήσης του οχήματος».

Ένας δικαστικός διαιτητής αποφάσισε εν τέλει ότι έπρεπε να της επιβληθεί αποζημίωση 5,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συνέχεια, η γυναίκα υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο της κομητείας του Τζάκσον ζητώντας να λάβει αυτά τα χρήματα ως αποζημίωση.

Την Πέμπτη, μια ομάδα τριών δικαστών του Εφετείου του Μιζούρι επικύρωσε την αξίωσή της, μετά από διάφορες προσφυγές της Geico.

Αλλά η εταιρεία λέει ότι σχεδιάζει να καταθέσει αγωγή σε ομοσπονδιακό επίπεδο, για να αποδείξει ότι η γυναίκα δεν καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του φίλου της.

Πηγή: SkyNews

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων