Ξέχασαν σε ξαπλώστρα της Μυκόνου κοσμήματα αξίας 125.000 ευρώ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ξέχασαν σε ξαπλώστρα της Μυκόνου κοσμήματα αξίας 125.000 ευρώ

Θύμα κλοπής έπεσε 32χρονος Αμερικανός τουρίστας στη Μύκονο

 medlabnews.gr iatrikanea

Θύμα κλοπής έπεσε 32χρονος Αμερικανός τουρίστας στη Μύκονο, τη στιγμή που βρισκόταν στην παραλία της Ψαρρούς με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Αμερικανός τουρίστας, κάτοικος Νέας Υόρκης, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ότι την Τετάρτη, που βρισκόταν το απόγευμα για μπάνιο στην παραλία της Ψαρρούς, του άρπαξαν από την ξαπλώστρα μια τσάντα με χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας... 125.000 ευρώ.

«Είχα πάρει την τσάντα μαζί μου διότι φοβόμουν να αφήσω τα χρυσαφικά στη βίλα» είπε ο 32χρονος κοσμηματοπώλης στους αστυνομικούς.

Δείτε φωτογραφίες του κοσμηματοπώλη που έπεσε θύμα κλοπής στην Ψαρρού

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 32χρονος που βρίσκεται στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές, έγινε στόχος συμμορίας που κινείται επιθετικά το νησί, κυκλοφορώντας με ακριβά μαγιό, T-Shirt γνωστής μάρκας και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Όλα αυτά γιατί προσποιούνται τους εύπορους τουρίστες.

Ψάχνουν για τσάντες, ρολόγια ή κοσμήματα που μπορεί οι λουόμενοι να έχουν αφήσει στις ξαπλώστρες τους.

Περιμένουν και μόλις βρουν την ευκαιρία, αρπάζουν χρήματα και κοσμήματα και γίνονται καπνός.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων