Απίστευτη περιπέτεια. Μπέρδεψαν τα μωρά σε μαιευτήριο στη Λάρισα. Τι έδειξε το DNA τεστ; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απίστευτη περιπέτεια. Μπέρδεψαν τα μωρά σε μαιευτήριο στη Λάρισα. Τι έδειξε το DNA τεστ;

Mπέρδεψαν οι υπάλληλοι τα μωρά δύο οικογενειών, οδηγώντας σε άβολες καταστάσεις.

medlabnews.gr iatrikanea

Η ιστορία μπορεί να θυμίζει σενάριο ταινίας, όμως συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον Λάρισα.

Συγκεκριμένα ένα νεαρό ζευγάρι πήγε στην εν λόγω ιδιωτική κλινική για να γεννήσει. Μετά την επιτυχημένη γέννα, οι εργαζόμενοι πήγαν στη μητέρα και στον πατέρα το νέο μέλος της οικογένειας. Όμως, όλα ανατράπηκαν την επόμενη μέρα, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία του ζεύγους, τους ενημέρωσαν πως έκαναν λάθος και τελικά το μωρό τους ήταν άλλο.

«Μέσα στην κούνια, εκεί που σου φέρνουν, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι, δεν δώσαμε πολλή σημασία εκείνη τη στιγμή και οκ, έγραφε το όνομά της», λέει ο πατέρας του παιδιού.

«Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα το έδωσε στο μωράκι κανονικά. Την άλλη μέρα το πρωί, μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά, καλά, λέμε: "τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά", βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ εν τω μεταξύ και μας λέει η μαία: "το χθεσινό, ήταν άλλο μωρό". Δηλαδή το δικό μας μωρό πήγε αλλού», συμπληρώνει ο πατέρας στο onlarissa.gr.

Περίμεναν ένα μήνα να μάθουν αν το μωρό που μεγαλώνουν είναι το δικό τους - Τι έδειξε το τεστ DNA

«Κάναμε τεστ DNA, βγήκε την Παρασκευή και αποδείχθηκε ότι όντως το μωρό που έχουν αυτή τη στιγμή στην αγκαλιά τους είναι το δικό τους», ενημέρωσε ο κ. Σούρλας, δικηγόρος της οικογένειας. 

Τώρα ξεκινά η καινούρια ζωή για το ζευγάρι στη Λάρισα που περίμενε ένα μήνα να μάθει αν το μωρό που μεγαλώνουν είναι το δικό τους, μετά το μπέρδεμα που έγινε στην ιδιωτική μαιευτική κλινική. Δεν ήξεραν εδώ και ένα μήνα αν το νεογέννητο που έχουν στο σπίτι τους είναι το δικό τους. Όπως τους ανακοίνωσαν από την ιδιωτική κλινική, είχε γίνει μπέρδεμα με το μωρό, καταγγέλει ο πατέρας.

«’Αλλαξαν όλα σε μια στιγμή…Δε χαρήκαμε τις πρώτες στιγμές…Μας είπαν “αυτό είναι το μωρό σας”» θυμάται ο πατέρας.

Το τεστ DNA ήταν μονόδρομος για το ζευγάρι που επέστρεψε στο σπίτι του με το μωρό τους. Ζούσαν καθημερινά με την αμφιβολία μήπως έγινε λάθος και θα έπρεπε να το επιστρέψουν. Τα αποτελέσματα, όμως, τους ανακούφισαν.

«Ένα μήνα αγκαλιάζαμε το παιδί και αναρωτιόμασταν μήπως δεν είναι πάλι αυτό. Ευτυχώς έγινε το τεστ DNA και είναι δικό μας» είπε ο πατέρας.

Η 30χρονη μητέρα μόλις είδε το πρώτο μωρό το πήρε αμέσως στην αγκαλιά της για να το θηλάσει…Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα. O πατέρας μάλιστα το φωτογράφισε, το έστειλε στους συγγενείς και του είπαν ότι μοιάζει σε εκείνον.

Η θέση της κλινικής

Σε επικοινωνία του Mega με την κλινική, η οι υπεύθυνοι έδειξαν την ενόχλησή τους, αφού, όπως είπαν, οι δημοσιογράφοι δεν είναι ούτε δικαστές ούτε εισαγγελείς.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων