Συγκλονιστικό. Βρέφος πέθανε από ηλεκτροπληξία από το εντομοαπωθητικό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονιστικό. Βρέφος πέθανε από ηλεκτροπληξία από το εντομοαπωθητικό

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου

medlabnews.gr 

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωρό 12 μηνών στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην Εύβοια.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα eviathema.gr, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και φέρεται ότι ο θάνατός του προήλθε από ηλεκτροπληξία.

Ο πρόεδρος του χωριού Ντίνος Αποστόλου ανέφερε χαρακτηριστικά στο τοπικό μέσο ενημέρωσης: «Όλοι στο χωριό είμαστε συγκλονισμένοι. Μόλις μάθαμε το τραγικό γεγονός παγώσαμε. Πραγματικά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Δίχως ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί η γιαγιά μίλησε στο MEGA για το εγγόνι της που χάθηκε ξαφνικά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η γιαγιά των παιδιών λύγισε προσπαθώντας να περιγράψει πώς συνέβη η τραγωδία.

Σοκαρισμένη ανέφερε: «Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στη πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στη πρίζα. Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του, όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του. Ηταν με τη μαμά του εκείνη την ώρα στο σπίτι. Τα πρόσεχε πολύ, πολύ τα πρόσεχε όλα τα παιδιά. Ήταν εκεί, εκεί ήταν κοντά του».

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι δύο νεαροί γονείς που πληροφορήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου ότι το μικρότερο παιδί τους άφησε την τελευταία του πνοή έτσι αναπάντεχα. Ο γιατρός κέντρου υγείας περιέγραψε:

«Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Το παιδί, τράβηξε το εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε την ηλεκτροπληξία».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων