Ο Ράιαν Ρέινολντς σώθηκε κάνοντας κολονοσκόπηση. Την εξέταση την βιντεοσκόπησε (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Ράιαν Ρέινολντς σώθηκε κάνοντας κολονοσκόπηση. Την εξέταση την βιντεοσκόπησε (video)

«Αυτή η διαδικασία μπορεί να σου έσωσε τη ζωή», είπε ο γιατρός του 45χρονου σταρ

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

Ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς ανακάλυψε ότι είχε έναν μικρό πολύποδα στο παχύ του έντερο στην πρώτη κολονοσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, μπροστά σε κάμερα.

Ο 45χρονος πρωταγωνιστής του Deadpool και ο Ρομπ Μακέλχενι, συνιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρέξαμ μαζί με τον Ρέινολντς, συνεργάστηκαν με τον οργανισμό Lead From Behind που πραγματοποιεί καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Σε βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του Ράιαν Ρέινολντς στο YouTube χθες, ο ηθοποιός ανέφερε:

«Κανονικά δεν θα κατέγραφα ποτέ με κάμερα μια ιατρική μου εξέταση για να την μοιραστώ με τον κόσμο… Όμως τώρα έχω την ευκαιρία να ενημερώσω τον κόσμο για κάτι που μπορεί σίγουρα να σώσει ζωές. Αυτό το κίνητρο είναι αρκετό για εμένα για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία του να έχω κάμερα μέσα στον πισινό μου».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εξεταστικό κέντρο, ο Ρέινολντς έμαθε ότι είχε έναν αρκετά δυσδιάκριτο πολύποδα στη δεξιά πλευρά του παχέος εντέρου του, ο οποίος αφαιρέθηκε άμεσα. «Αυτό ενδεχομένως να σου έσωσε τη ζωή, και δεν υπερβάλλω ούτε αστειεύομαι. Γι' αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε αυτή την εξέταση. Δεν είχες κανένα απολύτως σύμπτωμα», είπε ο γιατρός στον ηθοποιό δείχνοντάς του εικόνες του ιστού.

Όσο για τον Μακέλχενι, ο δικός του γιατρός αποκάλυψε ότι βρήκε τρεις πολύποδες που «δεν συνιστούσαν σοβαρό πρόβλημα, αλλά είναι θετικό ότι εντοπίστηκαν νωρίς και αφαιρέθηκαν». Ο επίσης 45χρονος πρωταγωνιστής του «Always Sunny in Philadelphia» αστειεύτηκε μάλιστα ότι «νίκησε» τον Ρέινολντς στον άτυπο διαγωνισμό ανάμεσά τους με διαφορά... δύο πολυπόδων.


Διαβάστε επίσης

 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων