Στο νοσοκομείο 15 άτομα από την γουρουνοπούλα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στο νοσοκομείο 15 άτομα από την γουρουνοπούλα

Ολοι τους παρουσίασαν συμπτώματα σαλμονέλας-γαστρεντερίτιδας

 medlabnews.gr iatrikanea

Ξινή τους βγήκε η γουρουνοπούλα σε 15 άτομα που στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου γιόρτασαν στο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στην περιοχή Βάστα Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tharrosnews.gr, όλοι τους παρουσίασαν συμπτώματα σαλμονέλας-γαστρεντερίτιδας και κατέληξαν αρχικά σε Κέντρο Υγείας και ακολούθως στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στο εκκλησάκι είχε γιορτή -όπως συμβαίνει κάθε χρόνο αυτήν την εποχή- και πλήθος κόσμου είχε πάει έξω από τον ναό. Αρκετοί εξ αυτών αγόρασαν λοιπόν γουρουνοπούλα από έναν πλανόδιο και αργότερα άρχισαν οι διαμαρτυρίες περί κοιλιακών πόνων και άλλων συμπτωμάτων.

Τρία από τα άτομα που κατέληξαν στο νοσοκομείο παρέμειναν σε αυτό για νοσηλεία.

Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης του τροφίμου που κατανάλωσαν, αν και όλες οι μαρτυρίες συνηγορούν πως όσοι νόσησαν είχαν καταναλώσει γουρουνοπούλα που αγόρασαν πλανόδιο πωλητή.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων