Συγκλονιστικός ο Μπιμπίλας. Και τι δεν είπε για τον Φιλιππίδη. Τσιλημπούρδιζε και το ήξερε η γυναίκα του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονιστικός ο Μπιμπίλας. Και τι δεν είπε για τον Φιλιππίδη. Τσιλημπούρδιζε και το ήξερε η γυναίκα του

Με την κατάθεση του προέδρου των σωματείου Ελλήνων ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππιδη .

 medlabnews.gr 

Με την κατάθεση του προέδρου των σωματείου Ελλήνων ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα συνεχίζεται σήμερα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππιδη .

Ο κ. Μπιμπιλας προσήλθε χωρίς να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ πριν λίγο ανέβηκε στο βήμα ως μάρτυρας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ του ψευδομάρτυρας και πως θα καταθέσει μόνο την αλήθεια αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρούσε με τον κατηγορούμενο. Τον χαρακτήρισε ως «άνθρωπο της ζωής του» καθώς είχε τον σεβασμό και την αγάπη του. Όλα ανατράπηκαν όμως όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού .

«Έχω αγάπη γι αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο τα τελευταία γεγονότα με απογοήτευσαν» κατέθεσε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη καταγγέλουσα την οποία γνωρίζει όπως είπε από παιδί και ήταν αυτός που την σύστησε στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Του είπα πως είναι καλή μου φίλη. Του ζήτησα να την προσέχει. Δυστυχώς (ο Πέτρος) έχει την τάση να τσιλιμπουρδίζει».

Στην συνέχεια απάντησε σε ερώτηση του προέδρου και στον ισχυρισμό της συζύγου του ενώπιον του ΜΟΔ πριν λίγες ημέρες πως η καταγγέλουσα την «έπεφτε» στον γνωστό ηθοποιό. «Πως είναι δυνατόν να την πέφτει το κορίτσι στον Πέτρο; -αναρωτήθηκε-.αν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε ο Πέτρος να πάρει την μάνα της».

Στην συνέχεια ανέφερε πως ο Φιλιππιδης είχε σχέσεις με πολλές γυναίκες ενώ πως είχε ακούσει και τις λέξεις «έκτρωση» και «βιασμό». Τέλος κατέθεσε πως ο Πέτρος φιλιππιδης τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο προκειμένου να μάθει για τις καταγγελίες εις βάρους του ενώ για μια καταγγέλουσα του ζήτησε να την πάρει για να μην μιλήσει .

«Αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά» κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας ότι του είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν πληροφορήθηκε πως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τον κατήγγειλαν στο ΣΕΗ.

Όπως είπε στο δικαστήριο ο μάρτυρας, ο Πέτρος Φιλιππίδης τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να μην υπάρξει άλλη καταγγελία

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι μετά τις πρώτες καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός τον καλούσε έντρομος για να μάθει αν υπάρχουν και άλλες, περιέγραψε έναν άνθρωπο που είχε πολλές εκρηκτικές αλλά και πολλές συναισθηματικές στιγμές -δύο διαφορετικές όψεις της προσωπικότητάς του- και είπε ότι γνώριζε για σχέσεις και ότι χρησιμοποιούσε τις γυναίκες για τις ορέξεις του.

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Μια φορά πήγε να με χτυπήσει, με έσωσε ο Καπετάνιος

«Δεν του άρεσε η διαφωνία. Ήταν εκρηκτικός. Είχε πολύ έντονες στιγμές που δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, και άλλες που ήταν πολύ συναισθηματικός», είπε απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής και περιέγραψε ένα επεισόδιο μεταξύ τους: «Γινόταν θηρίο όταν είχαμε διαφορετική άποψη. Έσπαγε έπιπλα. Μια φορά πήγε να με χτυπήσει και με έσωσε ο Καπετάνιος και κρύφτηκα σε ένα καμαρίνι. Υπήρχαν άλλες στιγμές που με είχε στην αγκαλιά του σαν τον καλύτερό του φίλο. Είναι δυο πλευρές του Πέτρου αντίθετες».

Μετά την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ακολούθησε η εξέτασή του από την πολιτική αγωγή.

Οι δικηγόροι Φιλιππίδη ζητούν κατ' αντιπαράσταση εξέταση Ελπίδας Νίνου με Σπύρο Μπιμπίλα Κατά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη ενημέρωσαν την έδρα ότι προτίθενται αύριο να υποβάλουν αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Σπύρου Μπιμπίλα με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ρωτήθηκε από την πλευρά της πολιτικής αγωγής για τη δεύτερη καταγγέλλουσα, που υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να τη βιάσει στο καμαρίνι του, στο Θέατρο Μουσούρη, το 2010.

Μπιμπίλας: «Κάτι έχει ακουστεί στο παρελθόν από το καμαρίνι»

Πολιτική αγωγή: Το έργο για το οποίο κλήθηκε η δεύτερη καταγγέλλουσα ήταν οι «Κουζίνες» και την κάλεσε η βοηθός του Φιλιππίδη. Υπήρχε περίπτωση εν αγνοία του να το κάνει;

Μάρτυρας: Αποκλείεται.

Πολ. αγωγή: Μπορούσε να προστεθεί ρόλος;

Μάρτυρας: Ό,τι θέλεις κάνεις πια στα έργα. Εννοείται.

Πολ. αγωγή: Γνωρίζετε εσείς αν ήταν αποτρεπτικό το να βρίσκεται στο θέατρο στο να κάνει κάποιες πράξεις;

Μάρτυρας: Όχι, θα μπορούσε. Είχε δικό του μεγάλο καμαρίνι, θα μπορούσε.

Πρόεδρος: Δεν θα μπορούσε να ακουστεί; Αν υπήρχαν άλλοι δίπλα;

Μάρτυρας: Ε, τώρα δεν μπορώ να πω ονόματα, αλλά έχει ακουστεί στο παρελθόν κάτι από το καμαρίνι. Μου το έχουν πει.

Η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα θα συνεχιστεί αύριο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων