Απατεώνας συνελήφθη με πανέξυπνο κόλπο που του έστησε μια γιαγιά από την Πάτρα (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απατεώνας συνελήφθη με πανέξυπνο κόλπο που του έστησε μια γιαγιά από την Πάτρα (video)

Η κυρία Βάσω από την Πάτρα αποδείχτηκε σούπερ γιαγιά κι όχι μόνο δεν έπεσε στην παγίδα του επίδοξου απατεώνα, αλλά οδήγησε τις αρχές στη σύλληψή του.

medlabnews.gr

Μια σούπερ γιαγιά στην Πάτρα κατάφερε να ξεγελάσει έναν απατεώνα που με το πρόσχημα ατυχήματος στενού συγγενικού της προσώπου προσπάθησε να την υφαρπάξει χρήματα. Όμως η ηλικιωμένη γυναίκα όχι μόνο δεν έπεσε θύμα του επιτήδειου, αλλά συνεργάστηκε με τις αρχές και βοήθησε στη σύλληψή του.

Aπό τα πρώτα δευτερόλεπτα της τηλεφωνικής επικοινωνίας η κ. Βάσω από την Πάτρα κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά...

Ο απατεώνας που προσπάθησε να την ξεγελάσει ότι δήθεν η κόρη της είχε τροχαίο ατύχημα και έχριζε άμεσης και κοστοβόρας χειρουργικής επέμβασης, έπεσε στην παγίδα της όταν εκείνη τον ρώτησε σε ποια κόρη της αφορά το τροχαίο για το οποίο την ενημέρωνε ο απατεώνας, λέγοντας του «… για την Κατερίνα μου;».

Το όνομα που είπε η κ. Βάσω ήταν ψεύτικο ωστόσο ο απατεώνας συμφώνησε, κάτι που επιβεβαίωσε τις υποψίες της ηλικιωμένης πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης.

Η κ. Βάσω εξήγησε πώς έδρασε η ίδια όταν κατάλαβε τι συμβαίνει, και ποια ήταν η επέμβαση των ανδρών της Ασφάλειας, οι οποίοι έχοντας κρυφτεί σε διάφορα σημεία περιμετρικά αλλά και μέσα στο σπίτι της οδού Κορυδαλέως, με μια κίνηση, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον απατεώνα που μετέβη έξω από το σπίτι για να παραλάβει την τσάντα με τα χρήματα. H ευφυέστατη ηλικιωμένη είχε φροντίσει να περιέχει… περιοδικά!

Η κα Βάσω μίλησε στην ΕΡΤ3.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων