Βρέθηκε η οδηγός που τραυμάτισε σοβαρά σκυλάκο και τον εγκατέλειψε ( το αποδεικτικό video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βρέθηκε η οδηγός που τραυμάτισε σοβαρά σκυλάκο και τον εγκατέλειψε ( το αποδεικτικό video)

Ο σκυλάκος, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

 medlabnews.gr

Τελειωμό δεν έχουν οι τραυματισμοί ζώων αλλά και οι κακοποιήσεις το τελευταίο διάστημα. Ευτυχώς που η τεχνολογία βοηθά στο να βρίσκονται οι θύτες και να οδηγούνται στην δικαιοσύνη.

Ταυτοποιήθηκε η 58χρονη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε σκύλο το πρωί της Παρασκευής (30/9) στην περιοχή Γέφυρας Θεσσαλονίκης, από το Α.Τ. Χαλκηδόνας.

Προηγήθηκε έγκληση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Πρόκειται για 58χρονη οδηγό σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Tον σκύλο, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο. Αμέσως τον μετέφεραν στον κτηνίατρο της περιοχής.

Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Το εξοργιστικό βίντεο με την στιγμή της παράσυρσης από το thestival.gr:

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων