Διαγνώστηκε με καρκίνο νεφρού ο ογκολόγος του Νοσοκομείου Βόλου. Τι διεκδικεί ως καρκινοπαθής ο γιατρός; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διαγνώστηκε με καρκίνο νεφρού ο ογκολόγος του Νοσοκομείου Βόλου. Τι διεκδικεί ως καρκινοπαθής ο γιατρός;

Ως “ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ και ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΑΣΘΕΝΗΣ” διεκδικώ τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής

medlabnews.gr iatrikanea

Με καρκίνου του νεφρού διαγνώστηκε ο ογκολόγος του Νοσοκομείου Βόλου Γιώργος Ρήγας. Την είδηση, έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σε ανάρτησή του ο ογκολόγος του Νοσοκομείου Βόλου Γιώργος Ρήγας μιλά δημόσια για το πρόβλημα καρκίνου που αντιμετωπίζει πλέον και ο ίδιος ως ασθενής καθώς και για το αίτημα των πολιτών του νομού για τη δημιουργία Ογκολογικης Κλινικής και Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Αχιλλοπούλειο. Ο Γιώργος Ρήγας επισημαίνει ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης του χρόνιου αιτήματος ως ένας “ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ και ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΑΣΘΕΝΗΣ” .

Αναφέρει:

Ο Καρκίνος του Νεφρου σε Παγκόσμιο Επιπεδο κυμαίνεται στο 4,1 τοις εκατό.Αρα πρόκειται για μια σχετικά σπάνια κακοήθεια. Απο σημερα λοιπον αποτελώ και εγω προσωπικά μέρος αυτού του στατιστικού δεδομένου.Υποβλήθηκα στις 18/10/2022 σε Μερική Νεφρεκτομη του Αριστερού μου Νεφρού.Η Βιοψία έδειξε Καρκίνο του Νεφρού ευτυχως χαμηλού σταδίου.Θα χρειαστεί μόνο απλα παρακολούθηση.

Ο λόγος που κανω αυτήν την ανάρτηση δεν ειναι για να εισπράξω αγαπη,συμπάθεια και likes. Είναι γιατί θέλω όπως κάνω πάντα στη ζωή μου να είμαι απόλυτα συνεπής μεταξύ λόγων και πράξεων. Έτσι λοιπόν όπως κανω τα τελευταια περίπου εικοσι χρονια που έχω την τύχη και την τιμή να διακονώ την Ογκολογία, ένα απο τα βασικά που επικοινωνώ στους Ασθενείς μου είναι η στάση ζωής τους απέναντι στο πρόβλημα που τους χτύπησε την πόρτα.

Ο Καρκίνος λοιπόν είναι και αυτός μια Ασθένεια όπως όλες οι αλλες. Δεν αποτελεί ντροπή να είσαι Καρκινοπαθής. Δεν είναι χτικιό, η κακιά αρρώστια και πολλά άλλα ακόμη δεισιδαιμονικά που ταλανίζουν όσους πάσχουν από αυτήν, κάνοντας ακόμη δυσκολότερη τη ζωή τους σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση της. Θέλει καθαρό μυαλό, καθαρή σκέψη, ψυχραιμία και λογικές αποφάσεις. Κυρίως όμως θέλει αποενοχοποίηση, εξωστρέφεια και αλλαγή τρόπου ζωής. Προφανώς για να αρρωστήσεις κατι δεν έκανες καλα ως τωρα και θα πρέπει άμεσα να προβείς σε αλλαγές λίγες η περισσότερες.

Στην περίπτωση μου ο Καρκίνος έχει δράσει απελευθερωτικά, μοντάροντας αλλιώς το μυαλό μου, εκτιμώντας όσα μέχρι τώρα θεωρούσα δεδομένα και αναθεωρώντας πολλά. Η ζωή μας είναι μπροστά μας κάθε μέρα που ξημερώνει για να την αδράξουμε. Με όραμα, στοχοθέτηση και συνέπεια. Μα πάνω απο ολα με Αγάπη για όλους και για τον Εαυτό μας. Χωρίς τοξικότητες και ανούσιες, επιφανειακές δράσεις.

Στα καθ’ ημας τωρα, η ζωη μου θα συνεχιστει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ απο εδω και περα, με πολύ μεγαλύτερη ΟΡΕΞΗ και ΔΙΑΘΕΣΗ απο πριν. Όσοι μέχρι τωρα σαμποτάριζαν, υπέσκαπταν ή ακόμη χειρότερα, αδιαφορούσαν ενώ θα επρεπε γιατι έχουν ψηφιστεί για αυτο (δεν αναφέρομαι σε Πολιτικά Πρόσωπα), για μια όσο το δυνατόν αξιοπρεπή Παροχή Υπηρεσιών Υγείας στους Καρκινοπαθείς Ασθενείς του Νομου Μαγνησιας, θα με βρουν για ακομη μια φορα απέναντι τους. Απέναντι τους ομως θα με βρουν και όσοι Πολιτικοι Φορείς θα εξακολουθήσουν να φέρνουν αντιδράσεις και κωλύματα στη Δημιουργία στο Νοσοκομείο του Βόλου Ογκολογικής Κλινικής και Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος.

Και πλέον δεν θα έχουν να κάνουν με έναν Παθολόγο-Ογκολόγο που αγωνίζεται για καλύτερες συνθήκες.

Θα έχουν να κάνουν με έναν ΘΥΜΩΜΕΝΟ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ και ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΑΣΘΕΝΗ.

Αυτα-προς το παρον τουλάχιστον.

Σε λίγες ημέρες και πάλι στο Πόστο μου στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων