Η 10χρονη Ευαγγελία Σίσκου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η 10χρονη Ευαγγελία Σίσκου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού

Μια µεγάλη επιτυχία γιορτάζει το Ελληνικό σκάκι

 medlabnews.gr

Μια µεγάλη επιτυχία γιορτάζει το Ελληνικό σκάκι καθώς η 10χρονη Ευαγγελία Σίσκου, φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στα κορίτσια έως 10 ετών, κατέκτησε την 3η θέση στους αγώνες του Παγκόσµιου Ατοµικού Πρωταθλήµατος που πραγματοποιήθηκαν στη Γεωργία.

Στο πρωτάθλημα των κοριτσιών μέχρι 10 ετών συμμετείχαν 101 σκακίστριες από 36 χώρες. Πιο συγκεκριμένα, το σκακιστικό πρωτάθλημα διεξήχθη στο Batumi, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γεωργίας και ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 27 Σεπτέμβρη.

Η Ευαγγελία Σίσκου κατάφερε να αναδειχθεί 3η στον κόσμο ανάμεσα στα υπόλοιπα 10χρονα κορίτσια που πήραν μέρος στο τουρνουά. Η μικρή σκακίστρια του ΑΜΟ Γαλαξίας, έχοντας στο τσεπάκι της 8 βαθµούς από 11 αγώνες ισοβάθµησε στις θέσεις 3 έως 7 και σύµφωνα µε τα κριτήρια ισοβαθµίας κατέκτησε τελικά το χάλκινο µετάλλιο. Στο εν λόγω πρωτάθληµα έλαβαν μέρος 101 μικρές σκακίστριες µέχρι 10 ετών από 36 χώρες.

«Η νεαρή αθλήτρια µε την απόδοσή της όπως και ο 14χρονος Νίκος Πούπαλος που πριν λίγες κατέκτησε την 4η θέση στο Παγκόσµιο Ατοµικό Πρωτάθληµα µέχρι 14 ετών στη Ρουµανία, αποδεικνύουν ότι το µέλλον για τα νεαρά αγόρια και κορίτσια τους αθλήµατός µας προµηνύεται αισιόδοξο και λαµπρό», ανακοίνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, δίνοντας τα συγχαρητήριά της στους αθλητές.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων