Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, για 4η χρονιά, στο Δήμο Ν. Σμύρνης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, για 4η χρονιά, στο Δήμο Ν. Σμύρνης

Πολίτες του Δήμου μπορούν να πραγματοποιήσουν πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων
Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, για 4η χρονιά, στο Δήμο Ν. Σμύρνης

medlabnews.gr iatrikanea

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Δήμο Ν. Σμύρνης ο θεσμός της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης. Κατά την διάρκεια της οποιοσδήποτε πολίτης της Ν. Σμύρνης μπορεί να πραγματοποιήσει πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για την προάσπιση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

Παράλληλα διακεκριμένοι Υγειονομικοί Επιστήμονες – Ομιλητές συμμετέχουν σε Θεματικές Ημερίδες ενημερώνοντας τους πολίτες σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δωρεάν πλέγμα ασφάλειας που σώζει ζωές.

Την έναρξη της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης κήρυξε ο κ. Πατούλης Γεώργιος, Περιφερειάρχης Αττικής, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Τζουλάκης Σταύρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κα. Δεληγιάννη Κλαίρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κούπας Ευστάθιος και Βαμβουρέλη Μαρία, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Λαρίσσης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Χρηστάκης Μιχάλης, Εκπρόσωποι όμορων Δήμων του Νοτίου Τομέα κ.ά.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες στην 4η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, τους γιατρούς των Δημοτικών Ιατρείων, τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, τους Υγειονομικούς Επιστήμονες, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ν. Σμύρνης και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ το ΚΕΠ Υγείας, το ΕΔΔΥΠΠΥ, τη Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη Γ. για την υποστήριξή τους, στην όλη προσπάθεια μας.

Η συμμετοχή των πολιτών της Ν. Σμύρνης είναι μεγάλη, γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες δράσεις και προγράμματα για την προάσπιση της υγείας τους. Επιδιώκουμε να κάνουμε τη Νέα Σμύρνη μια υγιή πόλη με υγιείς κατοίκους που να τους χαρακτηρίζει όχι μόνο η μακροζωία, αλλά και η ευζωία».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων