Η απόπειρα αυτοκτονίας 14χρονης αποκάλυψε συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας στο Ρέθυμνο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η απόπειρα αυτοκτονίας 14χρονης αποκάλυψε συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας στο Ρέθυμνο

Η ανήλικη επειδή είχε υποστεί όλο αυτό το μαρτύριο από τον παππού της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

medlabnews.gr 

  Μια τραγική υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον ίδιο της τον παππού βγήκε στο φως στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για έναν 68χρονο άνδρα από την Ινδία που διαπιστώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της αστυνομίας ότι βίαζε και ασελγούσε στην ανήλικη εγγονή του που είναι πλέον 14 ετών από την ηλικία των 5 ετών, ενώ τη θώπευε από ηλικία 4 ετών.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι, που οδήγησε μάλιστα και στην αποκάλυψη της υπόθεσης, ότι η ανήλικη, επειδή είχε υποστεί όλο αυτό το μαρτύριο από τον παππού της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο κόβοντας τις φλέβες της με ξυραφάκια. Το επίσης συγκλονιστικό είναι ότι οι Ινδοί γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο δεν γνώριζαν τίποτα για την ασύλληπτα, ανήθικη δράση του παππού.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 14χρονη, εκμυστηρεύθηκε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ρεθύμνου τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας και από εκει ξετυλίχθηκε το κουβάρι της τραγικής ιστορίας που επίσης σοκάρει.

Ο άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη χθες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, από όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία, προκειμένου να έχει δικηγόρο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων