Τραγικό η ηθοποιός Tσάρλμπι Ντιν όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής πέθανε από σήψη. Το τροχαίο πριν δέκα χρόνια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τραγικό η ηθοποιός Tσάρλμπι Ντιν όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής πέθανε από σήψη. Το τροχαίο πριν δέκα χρόνια

Μολύνθηκε από ένα βακτήριο γνωστό ως Capnocytophaga

 medlabnews.gr iatrikanea

Η ηθοποιός της ταινίας «Τρίγωνο της θλίψης» που γυρίστηκε στην Ελλάδα, Τσάρλμπι Ντιν έφυγε από τη ζωή από βακτηριακή σήψη, όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής στους Times.

Η 32χρονη είχε πεθάνει, τον περασμένο Αύγουστο, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα έπαθε βακτηριακή λοίμωξη από βακτήριο που ονομάζεται Capnocytophaga, το οποίο μεταδίδεται πολύ σπάνια στους ανθρώπους συνήθως μέσω δαγκωμάτων σκύλων. 

Εκπρόσωπος του Γραφείου του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε στο People ότι πέθανε από βακτηριακή σήψη. Ο εκπρόσωπος ανέφερε στο People ότι η λοίμωξη που της προκάλεσε τον θάνατο επιδεινώθηκε από την «ασπληνία», δηλαδή την απουσία σπλήνας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια, όπως δήλωσε ο αδελφός της, Άλεξ Τζέικομπς, στο Rolling Stone, όταν η Ντιν είχε ένα «πολύ, άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί η σπλήνα. Οι άνθρωποι χωρίς σπλήνα είναι πιο επιρρεπείς σε σοβαρές βακτηριακές λοιμώξεις.

«Της αφαίρεσαν τη σπλήνα. Αυτό μπορεί να είχε κάποια σχέση τον θάνατό της» αποκάλυψε ο Τζέικομπς, μετά το θάνατο της αδελφής του. «Η έλλειψη της σπλήνας της πιθανότατα συνέβαλε στο να μην μπορούσε να καταπολεμήσει τη λοίμωξη» πρόσθεσε.

Μέχρι τον συμπρωταγωνιστικό της ρόλο στην περίφημη ταινία «Τρίγωνο της θλίψης», η Ντιν ήταν περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Syonide, έναν χαρακτήρα που έπαιξε για δύο σεζόν, στη σειρά «Black Lightning». Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Κέιπ Τάουν, η Ντιν υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων σε ηλικία 12 ετών και έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 2010 στη νοτιοαφρικανική ταινία «Spud».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων