Παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή

Οι μικροί προσκεκλημένοι έζησαν ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι, γεμάτο χορό, μελωδίες, μπαλόνια και αστερόσκονη
Παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή

medlabnews.gr iatrikanea

Το πνεύμα των γιορτών, με όλες τις εκπλήξεις που το συνοδεύουν, από τα δώρα και τα φαντασμαγορικά κόλπα μέχρι τα συναρπαστικά παιχνίδια και τις χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις, έζησαν τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Το κεντρικό σαλόνι μετατράπηκε σε ένα γιορτινό, παιχνιδιάρικο σκηνικό, πλημμυρισμένο με λαμπερά χαμόγελα και γιορτινούς ήρωες. Η εκδήλωση  αλλά και τα δώρα για τα παιδιά αποτέλεσαν ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και του Georgios L. Papageorgiou, Public Benefit & Charitable Foundation.

Οι μικροί προσκεκλημένοι της γιορτής παρακολούθησαν χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη και τους ξυλοπόδαρους βοηθούς του και έζησαν ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι, γεμάτο χορό, μελωδίες, μπαλόνια και αστερόσκονη! Εκπαιδευτικοί του Παιδικού Σταθμού του Νοσοκομείου βοηθούσαν τα παιδιά να κατασκευάσουν χειροτεχνίες και όλα τους αποχώρησαν με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα δώρο, που μοίρασαν οι εθελοντές του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την προσφορά τους απευθύνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου στο ίδρυμα Παπαγεωργίου και στο Georgios L. Papageorgiou, Public Benefit & Charitable Foundation. Επιπλέον, ευχαριστεί τους εθελοντές της Αντηρίδας για τη συμβολή τους στην πετυχημένη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής αλλά και την εταιρεία σίτισης Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. για την ευγενική προσφορά εορταστικού γεύματος στα παιδιά.

Παράλληλα, τις θερμότερες και ειλικρινείς εορταστικές ευχές του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και του Georgios L. Papageorgiou Public Benefit & Charitable Foundation προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, συνόδευσε μια συσκευασία με κρασιά του Magoutes Vineyard. Η διανομή των εκλεκτών κρασιών του Οινοποιείου Διαμαντή-Παπαγεωργίου, τα οποία παράγονται από αυτόχθονες ελληνικές ποικιλίες από την οινοπαραγωγική ζώνη της Σιάτιστας και το αμπελοτόπι Μαγκούτες, έγινε τις παραμονές των γιορτών. Η δωρεά των ξεχωριστών κρασιών αποτέλεσε μια έκφραση ευχαριστίας προς τους εργαζομένους για τις υπηρεσίες αλλά και τη διαρκή προσφορά τους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων