Διασωληνωμένο παιδάκι που κατάπιε τουμποφλό, στα Χανιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διασωληνωμένο παιδάκι που κατάπιε τουμποφλό, στα Χανιά

Με επιφανειακές αλλοιώσεις νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Ηρακλείου

 medlabnews.gr iatrikanea

Με επιφανειακές αλλοιώσεις νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Χανίων το 2,5 ετών παιδί που κατάπιε καθαριστικό τουαλέτας. Το 2,5 ετών παιδί μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο Χανίων, έχοντας καταπιεί tuboflo, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν οι γονείς του. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στα Χανιά από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη.

Στο νοσοκομείο το αγοράκι διασωληνώθηκε και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Ωστόσο έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το πώς έφτασε το παιδί να καταπιεί το χημικό.

Μιλώντας στο MEGA, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γεώργιος Χαλκιαδάκης, σημείωσε ότι το παιδί είναι σε καλή γενική κατάσταση.

Διαβεβαίωσε ότι μέσω εξέτασης οισοφαγογαστροσκόπησης που έγινε στο παιδί οι αλλοιώσεις που έχει υποστεί είναι λίγες, αναμένεται βέβαια και η εξέταση από τουςωτορινολαρυγγολόγους, λέγοντας μάλιστα ότι δεν αποκλείεται πιθανότατα αύριο το παιδί να αποσωληνωθεί.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων