Τα Μετέωρα στους 20 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2023 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τα Μετέωρα στους 20 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2023

Σύμφωνα με αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde

 medlabnews.gr

Ανάμεσα στους 20 κορυφαίους προορισμούς σε όλον τον κόσμο που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί μέσα στο 2023 περιλαμβάνονται τα Μετέωρα, σύμφωνα με μεγάλο αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Μετέωρα: Τα νησιά που κρέμονται από τον ουρανό» υπογράφει η δημοσιογράφος Bénédicte Bocays, που επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας.

Η συντάκτρια της εφημερίδας επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως «στην Ελλάδα, στην κορυφή εντυπωσιακών βράχων, αυτά τα μοναστήρια που χτίστηκαν μεταξύ του 14ου και του 16ου αιώνα μοιάζουν να ίπτανται στον αέρα».

Από την πλευρά της, η αρχισυντάκτρια του αφιερώματος τονίζει ότι «αξίζει να επισκεφθείτε αυτό το γεωλογικό θαύμα, που αποτελεί τη δεύτερη δημοφιλέστερη τοποθεσία της Ελλάδας μετά την Ακρόπολη της Αθήνας, όχι μόνον για μια φωτογραφία στο Instagram, αλλά για να αφιερώσετε χρόνο να περπατήσετε από την Καλαμπάκα έως τα απίστευτα μοναστήρια».

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται αναλυτικά η μοναδικότητα της περιοχής, καθώς και η σπουδαία ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της, ενώ περιλαμβάνονται επίσης προτάσεις για ποδηλατικές ή πεζοπορικές περιηγήσεις και όλες οι χρηστικές πληροφορίες για τη διοργάνωση του ταξιδιού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων