Εκδήλωση – Βράβευση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη, από την ΕΑΕΤΕ και τη SPORTSMEDWORLD | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκδήλωση – Βράβευση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη, από την ΕΑΕΤΕ και τη SPORTSMEDWORLD

Και παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Καθηγητή με τίτλο: «Ιαματική Ιατρική, Συμπληρωματικές Θεραπείες»
Εκδήλωση – Βράβευση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη, από την ΕΑΕΤΕ και τη SPORTSMEDWORLD

medlabnews.gr iatrikanea

Σε μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης*, στις 18:00, η ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΕΑΕΤΕ) και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΑΜΚΕ (SPORTSMEDWORLD) θα προχωρήσουν στη βράβευση του Προέδρου της Ιπποκρατείου Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Καθηγητή Δερματολογίας, Νομικού και εξέχοντος μέλους της (ΕΑΕΤΕ), Κωνσταντίνου Κουσκούκη.

Στις μέρες μας πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με το τι είναι αληθινό ή ψευδές. Ως σύγχρονοι άνθρωποι, όλοι θέλουμε να νιώθουμε και να δείχνουμε καλά (σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά), αλλά με τόσο ‘θόρυβο’ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ιστοσελίδες (υπέρμετρη πληροφόρηση - παραπληροφόρηση), δύσκολα προβάλλονται τα επιστημονικά τεκμηριωμένα νέα.

Οι εκδηλώσεις ”Meet the Expert” έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε όλους τις πιο ενημερωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες εξελίξεις της Ιατρικής, του Αθλητισμού και της Ευεξίας, προσκαλώντας ειδικούς επιστήμονες Διεθνώς καταξιωμένους σε συνάντηση γνωριμίας στο πλαίσιο διαδραστικής συζήτησης.

Παράλληλα με την εκδήλωση/βράβευση, θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη με τίτλο: «Ιαματική Ιατρική, Συμπληρωματικές Θεραπείες» (Ιατρικές Εκδόσεις Doctors Media).

Το βιβλίο αποσκοπεί στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση όλων των αρμοδίων δημοσίων και ιδιωτικών φορέων προς περαιτέρω ανάληψη πρωτοβουλιών, καθόσον η Ιαματική Ιατρική αναγνωρίστηκε ως συμπληρωματική Ιατρική με ΚΥΑ Υπουργών Υγείας, ενώ ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Κουσκούκης ορίστηκε Πρόεδρος της επιτροπής μετεκπαιδευτικού προγράμματος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΕΑΕΤΕ) θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και θα ακολουθήσει ελαφρύ cocktail.

* Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος 177 78

Η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 17.30.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων