Σερβιτόρα στη Μελβούρνη «λύγισε» μόλις είδε ότι της άφησαν φιλοδώρημα 7.000 δολάρια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σερβιτόρα στη Μελβούρνη «λύγισε» μόλις είδε ότι της άφησαν φιλοδώρημα 7.000 δολάρια

Η φοιτήτρια τηλεφώνησε μάλιστα στον διευθυντή της για να βεβαιωθεί ότι της επιτρεπόταν να δεχτεί ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό

medlabnews.gr

Η εστίαση αποτελεί ένα απαιτητικό και δύσκολο χώρο εργασίας, με τους υπαλλήλους να εργάζονται σε τρελούς ρυθμούς. Μια σερβιτόρα στη Μελβούρνη έμεινε άναυδη, όταν είδε πως πελάτης της άφησε φιλοδώρημα αξίας 7.000 δολαρίων. Συνολικά ο πελάτης άφησε φιλοδόρημα 10.000. Οι υπόλοιπες τρεις χιλιάδες δολάρια μοιράστηκαν στα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού.

Για την συγκεκριμένη υπάλληλο ήταν η τυχερή της μέρα, αφού έλαβε ένα αρκετά σεβαστό ποσό από ένα γενναιόδωρο άγνωστο στο ιταλικό. Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά της, όταν η Lauren άρχισε να σερβίρει ένα τραπέζι με τέσσερις ντόπιους που αργότερα θα άλλαζαν ολόκληρη τη ζωή της.

Οι τέσσερις θαμώνες είχαν ήδη συγκεντρώσει έναν αρκετά μεγάλο λογαριασμό, ύψους 297 δολάρια. Κατά τη χρέωση των πελατών για το λογαριασμό του φαγητού, η Lauren παρατήρησε κάτι εντελώς σοκαριστικό στο κάτω μέρος της απόδειξης.

«Συνεχίζω να επαναλαμβάνω στο μυαλό μου την πραγματική εμπειρία που συνέβη δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο», αποκάλυψε.

Οι πελάτες πρόσθεσαν ένα εντυπωσιακό φιλοδώρημα ύψους 7.000 δολαρίων για την σερβιτόρο. Η Lauren χαρακτήρισε την κατάσταση «σουρεαλιστική» και δεν μπορούσε να πιστέψει τι της είχε μόλις συμβεί.

Η συνάδελφος της Lauren , η Σάρλοτ, διηγήθηκε πώς ακριβώς αντέδρασε η συνάδελφός της αφού της έδωσαν τα χρήματα που της άλλαξαν τη ζωή. «Ήρθε και με πλησίασε κλαίγοντας», άρχισε η συνάδελφος.

Η φοιτήτρια τηλεφώνησε μάλιστα στον διευθυντή της για να βεβαιωθεί ότι της επιτρεπόταν να δεχτεί ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πηγή neoskosmos.com

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων