Ο 20χρονος ήρωας Ανδρέας που έσπασε το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο 20χρονος ήρωας Ανδρέας που έσπασε το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους

Μια ιστορία ηρωισμού, μέσα στην τραγωδία με τη σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, αποκάλυψε γιατρός

 medlabnews.gr iatrikanea

Ευτυχώς μέσα στην μαυρίλα υπήρξαν και κάποιες φωτεινές στιγμές και καλό είναι να τις μνημονεύουμε για να βλέπουμε ότι υπάρχει ελπίδα από τα νέα παιδιά.

Μια ιστορία ηρωισμού, μέσα από την εθνική τραγωδία απο την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, αποκάλυψε η γιατρός, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Έρη Τζιαστούδη. 

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος φοιτητής τις πρώτες κρίσιμες στιγμές της τραγωδίας, έσπασε μόνος του το τζάμι στο βαγόνι που βρισκόταν και έσωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους.

Ο λόγος για τον φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι, και αψηφώντας τον κίνδυνο, την τεράστια φωτιά που έκαιγε δίπλα του, θέλησε να σώσει κόσμο. Και τα κατάφερε.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έρης Τζιαστούδη:

«Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος!

Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!»



ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων