Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στο σταθμαρχείο; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στο σταθμαρχείο;

Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές

 

medlabnews.gr iatrikanea

Προβληματισμό προκαλεί καταγγελία από τον δικηγόρο πολυτραυματία στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 χθες αργά το βράδυ του έδωσαν μία πληροφορία. Κάτοικοι της περιοχής που είναι ο σταθμός του ΟΣΕ στη Λάρισα, του μετέφεραν όπως είπε ότι το μοιραίο βράδυ, μετά από την αναχώρηση του τρένου, στήθηκε στο σταθμαρχείο γιορτή, με μουσικές.

«Μου ήρθε μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής του ΟΣΕ Λάρισας, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός. Μου είπαν πως την ώρα του ατυχήματος ακούγονταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Σαν πάρτι… Αυτό έγινε μετά τις 11 το βράδυ, μετά την αναχώρηση των τρένων. Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές», ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκης δικηγόρος πολιτικής αγωγής του Λάζου Παπαζήση.

Μάλιστα όπως σημείωσε του είπαν πως η συγκεκριμένη κατάσταση με τα τραγούδια μέσα από τον σταθμό συνέβη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων