Συγκλονίζει ο πατέρας του 7χρονου. Παλεύει με τον καρκίνο. Σώθηκε από θαύμα από το τρένο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονίζει ο πατέρας του 7χρονου. Παλεύει με τον καρκίνο. Σώθηκε από θαύμα από το τρένο

Ένα 7χρονο αγόρι επέστρεφε με το μοιραίο τρένο από θεραπεία καρκίνου

medlabnews.gr

  Ένα 7χρονο αγόρι επέστρεφε με το μοιραίο τρένο από θεραπεία καρκίνου και σώθηκε σαν από θαύμα – Τι λέει ο πατέρας του. Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου που παρέσυρε στον θάνατο 57 ανθρώπους στα Τέμπη ήταν και ένας 7χρονος, που, όπως λέει ο πατέρας του, επέστρεφε από θεραπεία καθώς έχει καρκίνο και σώθηκε σαν από θαύμα.

«Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι» λέει ο πατέρας του, μιλώντας στο «Live News».

«Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες» λέει για τα τραύματα του μικρού.

«Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει» συγκλονίζει ο πατέρας του 7χρονου.

«Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε» συγκινεί.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων