Με μελάνωμα η Κλόε Καρντάσιαν στο μάγουλό της. Χειρουργήθηκε για να σώσει τη ζωή της (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Με μελάνωμα η Κλόε Καρντάσιαν στο μάγουλό της. Χειρουργήθηκε για να σώσει τη ζωή της (video)

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε τη σοβαρότητα της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε τη σοβαρότητα της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρέσει έναν όγκο στο αριστερό της μάγουλο πέρυσι, όταν έμαθε ότι επρόκειτο για μελάνωμα

Σε ένα teaser trailer της επόμενης σεζόν των Kardashians από το Hulu, θίγεται ένα πραγματικά σημαντικό ζήτημα, πέρα από τα οικογενειακά, και όχι μόνο, προβλήματα των influencers: Η Khloe Kardashian μοιράζεται την περιπέτεια της υγείας της από τότε που ανακάλυψε ότι ένα επίμονο σημάδι στο πρόσωπό της έκρυβε, στην πραγματικότητα, έναν κακοήθη όγκο μήκους 4 εκατοστών – δηλαδή, ένα δυνητικά θανατηφόρο μελάνωμα. 

Τον Οκτώβριο του 2022 η Κλόε είχε εξηγήσει στους followers της γιατί φορούσε τον επίδεσμο στο πρόσωπό της, όταν άρχισαν να την ρωτούν.

Εξομολογήθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε «άμεση επέμβαση» μετά τον έλεγχο του παρατεταμένου εξογκώματος στο μάγουλό της, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκινικό.

Τότε, η Khloe δήλωσε με χαρά ότι τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά» και ότι επικεντρώθηκε στη διαδικασία επούλωσης.

Το teaser δείχνει την οικογένεια της Khloe να αντιδρά στην τελευταία της έξαρση από το μελάνωμα και να εκφράζει τις ανησυχίες της για το τι μέλλει γενέσθαι.

«Η μαμά μόλις μου είπε ότι είναι μελάνωμα», λέει ανήσυχη η Κάιλι Τζένερ στην Κλόε.

«Αυτό στο πρόσωπό της είναι πολύ ανησυχητικό», λέει η Κρις Τζένερ, πριν δείξει πλάνα της Κλόε να φοράει έναν τεράστιο επίδεσμο στο πρόσωπό της.

«Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο. Αυτό ήταν πολύ πιο σοβαρό από ό,τι περίμενα να είναι», λέει η Κλόε.

Δείχνει μάλιστα την επώδυνη ουλή μετά την επέμβαση.
Αυτή η ιστορία την επιβάρυνε σημαντικά, σωματικά και ψυχολογικά, με την κολλητή της Malika Haqq να σχολιάσει ότι «ποτέ ξανά δεν την είχε δει τόσο πεσμένη».
Μάλιστα η πρώτη φορά που είχε διαγνωστεί με μελάνωμα ήταν στα 19 χρόνια της, όταν τής είχε αφαιρεθεί ένας κακοήθης όγκος από την πλάτη. 

Σειρά είχε, αυτή τη φορά, το αριστερό της μάγουλο, παρόλο που όπως διαβεβαιώνει τους φαν της, φοράει αντιηλιακό συνέχεια και προστατεύει με κάθε τρόπο την επιδερμίδα της.

«Δεν κοιμάται και έχει χάσει πολλά κιλά» λέει η Malika στην εκπομπή για τη φίλη της, με εκείνη να προσθέτει: «Το μελάνωμα σκοτώνει. 


Είναι πολύ πιο σοβαρό από ό,τι νόμιζα αρχικά». Ευτυχώς, όπως συμπλήρωσε η Khloe Kardashian, είχε πολύ καλούς γιατρούς και πλέον δηλώνει καθαρή, ωστόσο συμβουλεύει τους ακόλουθούς της να κάνουν συνέχεια τσεκάπ. 

 Δείτε το τρέιλερ:

  

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων