Ο Γεράσιμος επέζησε από την κόλαση του πρώτου βαγονιού. Συνεχίζει τον δικό του Γολγοθά. Πώς είναι η υγεία του; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Γεράσιμος επέζησε από την κόλαση του πρώτου βαγονιού. Συνεχίζει τον δικό του Γολγοθά. Πώς είναι η υγεία του;

Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity62 που το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη. Γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την σύγκρουση. 

Με την ελπίδα να τελειώσει ο «εφιάλτης» και ο Γεράσιμος να βγει νικητής από τη «μάχη» που δίνει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, ζει η οικογένειά του στον Βόλο, η οποία διανύει τον δικό της “Γολγοθά”. 

Εδώ και 78 ημέρες, ο χρόνος έχει σταματήσει για τους δικούς του ανθρώπους στον Βόλο, που ανησυχούν και ταυτόχρονα προσεύχονται στον Θεό για τη σωτηρία του. 

Ο 20χρονος φοιτητής, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται στην εγκεφαλική του λειτουργία. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα. 

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε δύσκολο, λόγω των λοιμόξεων που είχε υποστεί, ενώ φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες τα δύσκολα σε αυτό το “μέτωπο” έχουν περάσει. Ωστόσο, ο 20χρονος φοιτητής παραμένει διασωληνωμένος σε κώμα, χωρίς επαφή με το περιβάλλον

Τόσο οι γονείς του, όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του, ακόμα κι αν ο ίδιος δε μπορεί να τους δει. Μαζί και οι προσευχές όλων των Βολιωτών, που θέλουν ο Γεράσιμος – Ιάσονας να επιστρέψει νικητής από τη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων