Πιάστηκε το παλτό της στο Μετρo και σκοτώθηκε | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πιάστηκε το παλτό της στο Μετρo και σκοτώθηκε

Παρόντες ήταν ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας

 medlabnews.gr 

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 45χρονη γυναίκα στο Παρίσι όταν το παλτό της πιάστηκε στις πόρτες του Μετρό στον σταθμό Bel Air..

Σύμφωνα με το bfmtv, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) όταν οι πόρτες του συρμού έκλεισαν την ώρα που η γυναίκα αποβιβαζόταν, πιάνοντας το παλτό της. Το τρένο ξεκίνησε παρασύροντάς την στον θάνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρόντες ήταν ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας. Η κυκλοφορία στη γραμμή έξι του Μετρό του Παρισιού διεκόπη για πολλές ώρες. 

O οδηγός του συρμού υπέστη σοκ με αφορμή το θανατηφόρο συμβάν, ενώ το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό. 

 Το δυστύχημα συνέβη στον σταθμό Bel Air του μετρό, στο 12ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Επίσης, την περασμένη εβδομάδα ένα 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στο μετρό του Παρισιού, όταν έπεσε στις ράγες και παρασύρθηκε από συρμό.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο, η 45χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Θα υποβληθεί μήνυση στο πλαίσιο αυτής της έρευνας» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας. «Η οικογένεια εύχεται ολόψυχα να πέσει φως στις συνθήκες του θανάτου του θύματος, να αποκαλυφθούν οι πιθανές ελλείψεις και, αν χρειαστεί, να αποδοθούν ευθύνες» πρόσθεσε.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων