Φεύγει για το Αννόβερο η 12χρονη Νικολία για να χειρουργηθεί. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά βοηθήσαμε να συγκεντρωθούν τα χρήματα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φεύγει για το Αννόβερο η 12χρονη Νικολία για να χειρουργηθεί. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά βοηθήσαμε να συγκεντρωθούν τα χρήματα

Θα χειρουργηθεί στις 6 Ιουνίου

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα και η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, χάρη στην τεράστια κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων φεύγει για το ταξίδι στο Αννόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να χειρουργηθεί για να αφαιρεθεί επικίνδυνος όγκος. 

 Μέσα σε λιγότερο από δυο ημέρες συγκεντρώθηκαν 85.327 ευρώ για το ταξίδι ζωής της 12χρονης. Η καταμέτρηση των δωρεών είναι σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν όλες αναλυτικά μια προς μια στην σελίδα της εκστρατείας της Νικολίας στο «Πράξη Αγάπης». 

 Σε ανάρτηση του Οργανισμού αναφέρεται πως «σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και εκ μέρους της οικογενείας, η οποία είναι εξαιρετικά συγκινημένη με την αγάπη που τους δείξατε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Μέσα σε 2 μέρες όλοι μαζί κάναμε το ακατόρθωτο εφικτό. Τώρα η Νικολία θα δώσει τον δικό της αγώνα και ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα! Γλυκό μας κορίτσι οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου! Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!». Η «μπάρα» στο «Πράξη Αγάπης» έφθασε στο 100% το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και οι δωρεές που έγιναν άγγιξαν τις 85.337 ευρώ, ενώ ο στόχος ήταν 81.257 ευρώ. 

Τη Δευτέρα φεύγει για το Αννόβερο η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα που αντιμετωπίζει σοβαρή ασθένεια και πρέπει να χειρουργηθεί εκεί.

Το ταξίδι σωτηρίας της Νικολίας εξασφάλισαν απλοί άνθρωποι που θέλησαν να βοηθήσουν μετά από τη γνωστοποίηση του προβλήματος της μικρής. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια, πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν ενώ η μητέρα της δε κρύβει τη συγκίνηση της γι΄ αυτή τη μεγάλη αγκαλιά που ανοίχτηκε για το παιδί της.

Να θυμίσουμε ότι το παιδί αντιμετωπίζει ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό και που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, αφού όσο μεγαλώνει προκαλεί συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, γεγονός που μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Όπως αναφέρει η Ιωάννα Μπακοπούλου, «ολοκληρώθηκαν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, ετοιμάζουμε βαλίτσες και τη Δευτέρα αναχωρούμε για το ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτό που συνέβη δεν μας έχει ανατριχιάσει απλά, ήταν εκπληκτικό. ‘Έγιναν όλοι μια γροθιά για το παιδί μου. Τα τηλέφωνα συνεχίσουν ακόμα να χτυπάνε για βοήθεια, για ευχές, για προσευχές. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Τη Τρίτη το παιδί θα εισαχθεί στο νοσοκομείο και για μία εβδομάδα θα υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Στις 6 Ιουνίου θα γίνει το χειρουργείο. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, να επιστρέψουμε και να είναι σα να μη συνέβη ποτέ αυτό»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων