Δανοί γονείς στην Ζάκυνθο άφησαν το μωρό τους κλειδωμένο στο αυτοκίνητο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δανοί γονείς στην Ζάκυνθο άφησαν το μωρό τους κλειδωμένο στο αυτοκίνητο

'Αφησε κλειδωμένο το ενός έτους βρέφος τους στο αυτοκίνητο

 medlabnews.gr iatrikanea

Το ζευγάρι Δανών που άφησε κλειδωμένο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το ενός έτους βρέφος τους στο αυτοκίνητο, συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Το παιδί βρισκόταν εγκλωβισμένο για πάνω από μισή ώρα.

Ένα νέο περιστατικό εγκατάλειψης βρέφους σε αυτοκίνητο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/5) στη Ζάκυνθο, λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στην Άρτα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αυτή τη φορά, ζευγάρι Δανών άφησαν κλειδωμένο το ενός έτους βρέφος τους, μέσα στο αυτοκίνητο που είχαν ενοικιάσει, και πήγαν για ψώνια στον πεζόδρομο του Τσιλιβί.

Περαστικοί είδαν το εγκλωβισμένο μωρό και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν άμεσα στο σημείο και μαζί με τους κατοίκους, κατάφεραν να βγάλουν το βρέφος από το ΙΧ όχημα με ασφάλεια.

Όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος διατηρεί κατάστημα κοντά στο σημείο, όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα του ζευγαριού, και συμμετείχε στην προσπάθεια απεγκλωβισμού του βρέφους, περιέγραψε:

"Μία κυρία από την Δανία είχε αφήσει το μωράκι μέσα στο αυτοκίνητο, με κλειδωμένες τις πόρτες και όλα τα παράθυρα κλειστά. Κάποιοι, περαστικοί μας ρώτησαν ποιανού είναι το αυτοκίνητο και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι..

Πήραμε τηλέφωνο την εταιρεία του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου, για να έρθει να φέρει τα δεύτερα κλειδιά, γιατί ήμασταν έτοιμοι να σπάσουμε το τζάμι.. πήραμε την Αστυνομία, πήραμε το ΕΚΑΒ.. Ήρθε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, ανοίξαμε το αυτοκίνητο, ανοίξαμε και το air condition..

Μετά από μισή ώρα εμφανίστηκε και η μητέρα, πήγαν με το μωρό στο νοσοκομείο, για να σιγουρευτούν ότι είναι καλά και η Αστυνομία πήρε τον σύντροφό της για να δώσει κατάθεση".

Πάνω από μισή ώρα ήταν εγκλωβισμένο το μωρό

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το imerazante.gr, το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής και, όπως έγινε γνωστό, είναι καλά στην υγεία του.

Οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι το παιδί βρισκόταν μόνο του, εντός του αυτοκινήτου, για πάνω από 30 λεπτά.

Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγή IMERAZANTE.GR

Διαβάστε επίσης

Το φαινόμενο και όχι σύνδρομο του ξεχασμένου μωρού. Που οφείλεται; Τι παθαίνουν οι γονείς;


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων