Η νεότερη κατάσταση της υγείας της ερπετολόγου που νοσηλεύεται μετά από δάγκωμα οχιάς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η νεότερη κατάσταση της υγείας της ερπετολόγου που νοσηλεύεται μετά από δάγκωμα οχιάς

Η 39χρονη ερπετολόγος δέχτηκε δήγμα από το φίδι

 medlabnews.gr iatrikanea

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 39χρονης ερπετολόγου, η οποία νοσηλεύεται στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου μετά από δήγμα οχιάς που δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή (26/05), σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ασθενής συνεχίζει να υποστηρίζεται αναπνευστικά και αιμοδυναμικά και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται πως η 39χρονη ερπετολόγος κλήθηκε να απομακρύνει οχιά που εντοπίστηκε στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και στην προσπάθειά της να την απομακρύνει δέχτηκε δήγμα από το φίδι. Αρχικά κατέφθασαν στο σχολείο δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο, ο γιατρός του οποίου, λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.

Διαβάστε επίσης

Τι πρέπει να κάνουμε αν μας δαγκώσει ένα φίδι; Είναι όλα δηλητηριώδη; Ποια είδη υπάρχουν στην Ελλάδα;

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων