Ο αστυνομικός τον καθησύχασε λέγοντας του «σας παίρνουμε για καλό, ο γιός σας είναι ήρωας» video | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο αστυνομικός τον καθησύχασε λέγοντας του «σας παίρνουμε για καλό, ο γιός σας είναι ήρωας» video

13χρονος απέτρεψε ατύχημα με λεωφορείο

medlabnews.gr iatrikanea 

Όταν ο Στιβ Ριβς έλαβε τηλεφώνημα από την Αστυνομία για τον γιο του, αρχικά τρομοκρατήθηκε, μέχρι τη στιγμή που ο αξιωματικός τον καθησύχασε λέγοντάς του «είναι για καλό, ο γιος του είναι ήρωας».

Στις 26 Απριλίου, ο γιος του, Ντίλον από το Γουόρεν του Μίσιγκαν, μαθητής πρώτης Γυμνασίου, επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο όταν διαπίστωσε πω η οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις της.

«Νιώθω μια ζαλάδα» φέρεται να είπε η οδηγός στον ασύρματο του λεωφορείου, «ίσως χρειαστεί να σταματήσω στην άκρη». Ωστόσο, δεν πρόλαβε. Έχασε τις αισθήσεις της με τα χέρια της να πέφτουν από το τιμόνι.

«Ξαφνικά, το λεωφορείο ήταν ανεξέλεγκτο» ανέφερε ένας μαθητής, με ένα δεύτερο να παραδέχεται πως «τρομοκρατηθήκαμε όλοι και σοκαριστήκαμε».

Το λεωφορείο βρισκόταν ήδη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ωστόσο, ο 13χρονος κατάφερε να πιάσει εγκαίρως το τιμόνι και να ακινητοποιήσει το όχημα, σώζοντας με τα γρήγορα αντανακλαστικά του περίπου 60 μαθητές.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων