Ο καρκίνος του πνεύμονα του Ντολφ Λούντγκρεν και ο ρόλος της Ελληνίδας γιατρού στην συρρίκνωση των όγκων (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο καρκίνος του πνεύμονα του Ντολφ Λούντγκρεν και ο ρόλος της Ελληνίδας γιατρού στην συρρίκνωση των όγκων (video)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Ντολφ Λούντγκρεν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ο 65χρονος ηθοποιός του «Rocky» αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα το 2015.

Ο Ντολφ Λούντγκρεν μίλησε ανοιχτά για την 8χρονη «μάχη» του με τον καρκίνο, λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος εφόσον εμπνέει πολλούς ασθενείς.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα το 2015.

Ο Ντολφ Λούντγκρεν είπε ότι, από άποψη υγείας, αισθάνεται καλά αυτή τη στιγμή και αισθάνεται ακόμα καλύτερα που η δοκιμασία του εμπνέει τόσους πολλούς άλλους. Τον έχουν πλησιάσει παραγωγοί και άλλοι άνθρωποι και του ζητούν συμβουλές. Μάλιστα, χαρακτήρισε αυτές τις ανταλλαγές απόψεων και συμβουλών πραγματικά ικανοποιητικές.

Ο ίδιος εστιάζει στη θετική πλευρά, λέγοντας ότι το να εμπνεύσει έστω και ένα άτομο είναι αρκετό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μίλησε για την ασθένειά του εξαρχής.

Ο Ντολφ Λούντγκρεν πριν από έναν μήνα μίλησε για τη διάγνωση του καρκίνου του. Σύμφωνα με τα όσα είπε, πήγε σε ύφεση το 2020, αλλά όταν ο καρκίνος επέστρεψε, ένας γιατρός του έδωσε τελική διάγνωση, λέγοντας ότι είχε όγκους στους πνεύμονες, στο στομάχι, στη σπονδυλική στήλη και στα νεφρά και ότι είχε μόνο λίγα χρόνια ζωής.

Ωστόσο, ο ηθοποιός έλαβε μία δεύτερη γνώμη από τη δρ. Αλεξάνδρα Δρακάκη, στην οποία αποδίδει τη συρρίκνωση των όγκων του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων