Μεγάλη έρευνα βρήκε τον πρώτο ασθενή του κοροναϊού. Γάκης: Η αλήθεια για το τι συνέβη πριν ξεσπάσει η πανδημία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μεγάλη έρευνα βρήκε τον πρώτο ασθενή του κοροναϊού. Γάκης: Η αλήθεια για το τι συνέβη πριν ξεσπάσει η πανδημία

Σύμφωνα με την έρευνα των δημοσιογράφων Michael Shellenberger και Matt Taibbi στους «ασθενείς μηδέν» περιλαμβάνονται οι Ben Hu, Ping Yu και Yan Zhu.

 medlabnews.gr iatrikanea

Τον «ασθενή μηδέν» του κοροναϊού υποστήριξε ότι εντόπισε νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ενημερωτικό δελτίο Public της πλατφόρμας Substack. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι τρεις πρώτοι άνθρωποι που μολύνθηκαν από τον Covid-19 ήταν οι τρεις επιστήμονες που μελετούσαν τους νέους κοροναϊούς στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν.

Σύμφωνα με την έρευνα των δημοσιογράφων Michael Shellenberger και Matt Taibbi στους «ασθενείς μηδέν» περιλαμβάνονται οι Ben Hu, Ping Yu και Yan Zhu.

Οι τρεις επιστήμονες ερευνούσαν πειράματα «gain-of-function» με τον ιό -που αυξάνει τη μολυσματικότητά του και καθιστά τους παθογόνους οργανισμούς ισχυρότερους, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τους κινδύνους τους- όταν αρρώστησαν το φθινόπωρο του 2019, φέρεται να δήλωσαν στους δημοσιογράφους πολλοί αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης.

Το 2019, δύο από τους επιστήμονες που πιστεύεται ότι μολύνθηκαν από τον ιό, ο Χου και ο Γιου, συνέγραψαν μια μελέτη σχετικά με τη γενετική προέλευση ενός κοροναϊού που σχετίζεται με τον SARS και προσβάλλει νυχτερίδες σε όλη την Κίνα. Ένα βίντεο του 2017 που προβλήθηκε από την κινεζική κρατική τηλεόραση φέρεται να δείχνει τον Χου να παρακολουθεί έναν εργαζόμενο στο εργαστήριο να χειρίζεται δείγματα, ενώ κανένας από τους δύο δεν φοράει προστατευτικό εξοπλισμό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Public

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει προηγουμένως αναφερθεί επίσημα στη θεωρία πως η πανδημία του COVID-19 μπορεί να προήλθε από διαρροή σε εργαστήριο.

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει λόγους να πιστεύει πως αρκετοί ερευνητές μέσα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν αρρώστησαν το φθινόπωρο του 2019, πριν από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της επιδημίας, με συμπτώματα που συνάδουν τόσο με τον COVID-19 όσο και με κοινές εποχικές ασθένειες», ανέφερε το υπουργείο σε ένα πλέον αρχειοθετημένο ενημερωτικό δελτίο που δημοσιεύθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2021. Οι νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν περίπου τέσσερις μήνες αφότου ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι δήλωσε ότι το γραφείο πιστεύει ότι ο τρομακτικός ιός COVID-19 που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους προέρχεται πιθανότατα από ένα τυχαίο ξέσπασμα σε κινεζικό εργαστήριο.

Μάλιστα προ ολίγων ημερών σε δημοσίευμα των Sunday Times, Κινέζοι επιστήμονες φέρεται ότι εκτελούσαν ένα μυστικό πρόγραμμα πειραμάτων που συνδύαζε τους πιο θανατηφόρους κοροναϊούς του κόσμου για να δημιουργήσουν έναν νέο μεταλλαγμένο ιό. Από τη διαρροή που υπήρξε, ολόκληρος ο πλανήτης επλήγη από την πανδημία. Η Κίνα έχει επίσης αρνηθεί τη θεωρία της διαρροής και έχει κατηγορήσει το FBI ότι πολιτικοποιεί το θέμα.

Μυστικά πειράματα στο Ινστιτούτο Γουχάν λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κοροναϊού

Σύμφωνα με εμπιστευτικούς φακέλους, Κινέζοι επιστήμονες έκανα πειράματα με θανατηφόρα παθογόνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κοροναϊού. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα των Sunday Times, προκαλώντας σάλο. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι επιστήμονες της Γουχάν που εργάζονταν μαζί με τον κινεζικό στρατό συνδύαζαν τους πιο θανατηφόρους κορονοϊούς του κόσμου για να δημιουργήσουν έναν νέο μεταλλαγμένο ιό.

Οι ερευνητές που εξέτασαν άκρως απόρρητες υποκλαπείσες επικοινωνίες και επιστημονικές έρευνες πιστεύουν ότι Κινέζοι επιστήμονες εκτελούσαν ένα μυστικό πρόγραμμα επικίνδυνων πειραμάτων, το οποίο προκάλεσε διαρροή από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πανδημία της COVID-19.

Οι Αμερικανοί ερευνητές λένε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχουν δημοσιευμένες πληροφορίες σχετικά με το έργο αυτό είναι ότι έγινε σε συνεργασία με ερευνητές του κινεζικού στρατού, ο οποίος το χρηματοδοτούσε και ο οποίος, όπως λένε, επιδίωκε βιολογικά όπλα. Οι Sunday Times εξέτασαν εκατοντάδες έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων εμπιστευτικών εκθέσεων, εσωτερικών σημειωμάτων, επιστημονικών εγγράφων και αλληλογραφίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκτήθηκαν μέσω πηγών ή από ακτιβιστές υπέρ της ελευθερίας της πληροφόρησης στα τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας. Πήραν επίσης συνέντευξη από τους ερευνητές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, συμπεριλαμβανομένων εμπειρογνωμόνων σε θέματα αναδυόμενων απειλών πανδημίας και βιολογικού πολέμου, οι οποίοι διεξήγαγαν την πρώτη σημαντική αμερικανική έρευνα για την προέλευση της COVID-19.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Ινστιτούτο της Γιουχάν συμμετείχε σε ολοένα και πιο επικίνδυνα πειράματα με κορονοϊούς που συνέλεξε από σπηλιές νυχτερίδων στη νότια Κίνα. Αρχικά, δημοσιοποίησε τα ευρήματά του και υποστήριξε ότι οι σχετικοί κίνδυνοι δικαιολογούνταν επειδή το έργο θα μπορούσε να βοηθήσει την επιστήμη να αναπτύξει εμβόλια. Αυτό άλλαξε το 2016, αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν νέο τύπο κορονοϊού σε μια στοά ορυχείου στο Mojiang στην επαρχία Γιουνάν, όπου άνθρωποι είχαν πεθάνει από συμπτώματα παρόμοια με το SARS.

Αντί να προειδοποιήσουν τον κόσμο, οι κινεζικές αρχές δεν ανέφεραν τους θανάτους. Οι ιοί που βρέθηκαν εκεί αναγνωρίζονται τώρα ως τα μόνα μέλη της άμεσης οικογένειας της COVID-19 που είναι γνωστό ότι υπήρχαν πριν από την πανδημία.

Μεταφέρθηκαν στο ινστιτούτο Γουχάν και το έργο των επιστημόνων του έγινε απόρρητο.

Δημήτριος Γάκης: Η αλήθεια για το τι συνέβη πριν ξεσπάσει η πανδημία της COVID-19

Προσωπικά το θεωρώ βέβαιο και το είχα καταγγείλει δημόσια διότι η Κίνα είχε ανακοινώσει ότι είχε εμβολιάσει τους Αστυνομικούς και τον Στρατό πολύ νωρίς, κάτι που σήμαινε ότι το εμβόλιο ήταν έτοιμο πριν το ξέσπασμα της επιδημίας. Το ένα, μάλιστα από τα εμπορεύσιμα Κινεζικά εμβόλια, ολοκλήρου αδρανοποιημένου ιού είχε ως τόπο παρασκευής την Wuhan (Sinopharm vaccine)

Το άρθρο των Times υπογραμμίζει την έρευνα της EcoHealth Alliance με έδρα τις ΗΠΑ και του Ralph Baric UNC Chapel Hill, HΠΑ, σχετικά με τα εξανθρωπισμένα ποντίκια, την οποία οι Κινέζοι φαίνεται να έχουν προχωρήσει περαιτέρω. Σημειώνεται ότι το εργαστήριο της Wuhan είχε χρηματοδοτηθεί, μυστικά, με Αμερικανικά κονδύλια (πρόγραμμα Predict) για να συνεχιστούν τα πειράματα όταν απαγορεύτηκαν στις ΗΠΑ από την Κυβέρνηση Obama το 2014.

Το εκπληκτικό είναι ότι η απαγόρευση δεν ίσχυσε για το εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Ralph Barich. Όμως τα πραγματικά πρωτοποριακά πειράματα γίνονταν στις ΗΠΑ από αυτόν από τις αρχές του 2000. Χρησιμοποίησε μια τεχνική για τη συνένωση διαφορετικών ιών με την ανάμειξη των γονιδίων τους.

Για να δοκιμάσει την επίδραση αυτών των μεταλλαγμένων ιών που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο στους ανθρώπους, δημιούργησε “εξανθρωπισμένα” ποντίκια, κάνοντάς τους ενέσεις με γονίδια που τους επέτρεπαν να αναπτύξουν πνεύμονες και αγγειακά συστήματα παρόμοια με τα δικά μας.

Απώτερος στόχος του ήταν να δημιουργήσει ένα καθολικό εμβόλιο κατά των κορωνοϊών τύπου Sars – στόχος που δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

Και δεν πιστεύω ότι θα επιτευχθεί, δεδομένου ότι από το 1990 που έγινε η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου κατά του κορωνοϊού από την Pfizer, μέχρι πρόσφατα, όλες οι επιστημονικές εργασίες κατέληγαν λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί εμβόλιο διότι οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται ταχύτατα! Θυμηθείτε ότι το λέω από τις αρχές του 2021 και αυτό οι κυβερνητικοί το βάφτιζαν ως «αντιεμβολιαστική» θέση και το απέρριπταν για να επιβεβαιωθεί στην πράξη όταν διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιο αδυνατούσε να προφυλάξει από την μετάδοση.

Γύρω στον Μάρτιο του 2020, έγινε φανερό σε κάθε ανοιχτόμυαλο αναγνώστη των ειδήσεων ότι ο Sars-Cov-2 ήταν ένας εργαστηριακά σχεδιασμένος ιός και ότι οι λεγόμενοι “ιολόγοι” έλεγαν ψέματα για τη “φυσική προέλευση” του Sars-Cov-2 (μεταξύ των οποίων και οι «δικοί» μας Δ. Παρασκευής, Ε-Γ Κωστάκη, Γκίκας Μαγιορκίνης Γ. Παναγιωτακόπουλος, Γ. Σουρβίνος, Σ Τσιόδρας που δημοσίευσαν τάχιστα, μετά την δημοσίευση του γονιδιώματος του ιού από τους Κινέζους, μελέτη στην οποία ισχυρίζονταν ότι ο ιός προήρχετο από τις νυχτερίδες (Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event). Το εκπληκτικό , αλλά και ύποπτο είναι ότι η εργασία κατετέθη στις 27 Ιαν 2020, έγινε δεκτή από το Infection, Genetics and Evolution στις 28 Ιαν 2020 και αναρτήθηκε στον ιστότοπο του έγκυρου επιστημονικού περιοδικού την αμέσως επομένη 29 Ιαν 2020 σπάζοντας όλα τα ρεκόρ παραλαβής, ανασκόπησης και ανάρτησης επιστημονικής μελέτης που έγινε σε μόλις 17 ημέρες από την δημοσίευση του γονιδιώματος του ιού. Και το ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι αυτή η μελέτη χρησιμοποιήθηκε ως βιβλιογραφική βάση (6η βιβλιογραφία) για την κατακριθείσα και αμφισβητηθείσα έντονα δημοσιευθείσα επιστολή στο Lancet, στις 13 Απρ. 2020 που οργάνωσε ο Peter Daszac με σκοπό να αμφισβητήσει την διεθνώς διογκούμενη οργή για την κατασκευή και διαρροή του ιού που δεν ήταν, εμφανώς , φυσικής προέλευσης.

Παρά το άρθρο των Times που βάζει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της “θεωρίας την ζωονόσου”, πολλά ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα:

Αξίζει να διαβάσετε όλο το άρθρο των Sunday Times στον σύνδεσμο: https://archive.is/BoPrc#selection-909.0-909.16

Τελειώνοντας θα ήθελα να θυμηθείτε τι σας έλεγαν και ποιοι πολιτικοί, ποιοι ήταν οι συνεργοί τους σε αυτήν την συνωμοσία και ποιοι ήταν τα άβουλα όργανα των ενόχων καθιστάμενοι συνένοχοι…

Δημήτριος Μ. Γάκης, MD

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων