Νεκρή έγκυος μητέρα αφού πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 2χρονο γιο της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νεκρή έγκυος μητέρα αφού πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 2χρονο γιο της

Η τραγωδία συνέβη στο Οχάιο, όταν το νήπιο βρήκε το όπλο του πατέρα στο κομοδίνο
Νεκρή έγκυος μητέρα αφού πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 2χρονο γιο της

Επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

Ένας 2χρονος που φέρεται να βρήκε το όπλο του πατέρα του σε ένα συρτάρι πυροβόλησε κατά λάθος την οκτώ μηνών έγκυο μητέρα του μέχρι θανάτου στο σπίτι της οικογένειας στο Οχάιο την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Laura Ilg, 31 ετών, κάλεσε αγωνιωδώς την αστυνομία αφού χτυπήθηκε, για να αναφέρει ότι το μικρό παιδί είχε κατά λάθος τραβήξει τη σκανδάλη και την πυροβόλησε στην πλάτη. Η βαριά τραυματισμένη μητέρα, η οποία ήταν έγκυος 33 εβδομάδων, βρέθηκε με το αγοράκι της σε υπνοδωμάτιο του επάνω ορόφου, αφού οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο χρειάστηκε να σπάσουν την μπροστινή πόρτα του σπιτιού στο Norwalk.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Fisher-Titus, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν επείγουσα καισαρική τομή, αλλά το αγέννητο παιδί δεν επέζησε, δήλωσε την Τρίτη ο αρχηγός της αστυνομίας David Smith. Η Ilg κατέληξε από τα τραύματά της λίγες ώρες αργότερα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το πυροβόλο όπλο, το οποίο ανήκει στον σύζυγο της Ilg, Alek Ilg, φυλασσόταν συνήθως σε ένα κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του ζευγαριού. Πριν πεθάνει, η μητέρα είχε μεταφέρει στους αστυνομικούς ότι η πόρτα της κρεβατοκάμαρας είναι συχνά κλειδωμένη και ότι υπήρχαν πολλές προστατευτικές πόρτες για μωρά που είχαν τοποθετηθεί σε όλο το σπίτι για να αποτρέψουν το νήπιο από το να περιπλανιέται χωρίς επίβλεψη. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι μία από τις συνήθως κλειστές προστατευτικές πόρτες είχε στην πραγματικότητα μείνει ανοιχτή.

Η Ilg δήλωσε ότι ο γιος της μπήκε με κάποιο τρόπο στο υπνοδωμάτιο ενώ ο πατέρας έλειπε στη δουλειά και εκείνη έπλενε ρούχα, και άρχισε να παίζει με το όπλο. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε ότι το αγοράκι είχε καν το όπλο, όταν ξαφνικά την χτύπησε μια σφαίρα στην πλάτη.

Η αστυνομία χρειάστηκε να σπάσει την εξώπορτα του σπιτιού της οικογένειας, αφού η έγκυος μητέρα κάλεσε το 100 για να αναφέρει τους πυροβολισμούς.

Τον επιζώντα γιο του ζευγαριού φροντίζει ο πατέρας του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή: New York Post

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων